BURDUR’UN O KÖYÜ KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 04.01.2021 - 12:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’UN O KÖYÜ KARANTİNAYA ALINDI

Burdur'un Tefenni İlçesine bağlı bir köy daha karantinaya alındı…
Burdur'un Tefenni İlçesine bağlı Ece Köyü, artan vaka sayıları dolayısıyla karantinaya alındı. Köyün giriş ve çıkışları Jandarma ekipleri tarafından kontrol altında.   Tefenni Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, 04.01. 2021 Saat 05.00 itibariyle İlçemize bağlı Ece köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılmıştır. Ece köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır. Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir.'' denildi.  
Burdur'un Tefenni İlçesine bağlı bir köy daha karantinaya alındı…

Burdur'un Tefenni İlçesine bağlı Ece Köyü, artan vaka sayıları dolayısıyla karantinaya alındı. Köyün giriş ve çıkışları Jandarma ekipleri tarafından kontrol altında.

 

Tefenni Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, 04.01. 2021 Saat 05.00 itibariyle İlçemize bağlı Ece köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılmıştır. Ece köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır. Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir.'' denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.