BURDUR’UN O İLÇESİNDE COVİD-19 VAKASI SIFIRLANDI

Gündem 18.01.2021 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’UN O İLÇESİNDE COVİD-19 VAKASI SIFIRLANDI

İLÇE COVİD-19'DAN TEMİZLENDİ...
Koronavirüs tedbirlerinin sıklaştırılmasının ardından Türkiye genelinde vaka sayılarındaki düşüş Burdur İlinde de etkili oldu.     Burdur'un Çavdır İlçesi'nde, koronavirüs tedbirlerinin etkili olmasıyla, ilçe Covid-19'dan temizlendi. Edinilen bilgilere göre, 16 Ocak Cumartesi günü itibariyle Çavdır Merkezde vaka sayısı sıfır olarak bildirildi. Çavdır'ın Söğüt Beldesi'nde ise 3 vaka bulunduğu öğrenildi  
İLÇE COVİD-19'DAN TEMİZLENDİ...

Koronavirüs tedbirlerinin sıklaştırılmasının ardından Türkiye genelinde vaka sayılarındaki düşüş Burdur İlinde de etkili oldu.

 

 

Burdur'un Çavdır İlçesi'nde, koronavirüs tedbirlerinin etkili olmasıyla, ilçe Covid-19'dan temizlendi.

Edinilen bilgilere göre, 16 Ocak Cumartesi günü itibariyle Çavdır Merkezde vaka sayısı sıfır olarak bildirildi. Çavdır'ın Söğüt Beldesi'nde ise 3 vaka bulunduğu öğrenildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.