BURDUR'UN KORONAVİRÜS HARİTASINDA RENGİ KORKUTUYOR

Gündem 02.03.2021 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'UN KORONAVİRÜS HARİTASINDA RENGİ KORKUTUYOR

Haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı…
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı.   Bakan Koca sosyal medya hesabından haftalık il vaka sayısını açıkladı. İllere göre haftalık (15-21 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 68,23, Ankara'da 35,39, İzmir'de 42,67 oldu. İllere göre haftalık Covid-19 vaka sayısının bulunduğu harita henüz açıklanmadı. Fakat Bakanlık tarafından paylaşılan risk haritasına göre, geçen hafta turuncu renkte bulunan Burdur yeni hafta ile birlikte kırmızıya büründü.   Kırmızıya bürünen Burdur'da esneme bulunmuyor. Yeni alınan kararlara göre, Riskli ve Yüksek riskli bölgelerde lokanta, kafe, restoran vb. işletmeler açılmayacak. 8. ve 12. Sınıflar tüm Türkiye'de yüz yüze eğitime başlayacak.  Burdur'un da kırmızı renkte olmasından dolayı yüksek riskli il olarak belirlendi. Hafta sonu kısıtlaması ve akşam saatlerindeki kısıtlamalar Burdur'da devam edecek. Burdur'da lokanta, restoran ve kafeler açılmıyor.  
Haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illerin haftalık vaka sayılarını harita üzerinde paylaştı.

 

Bakan Koca sosyal medya hesabından haftalık il vaka sayısını açıkladı. İllere göre haftalık (15-21 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 68,23, Ankara'da 35,39, İzmir'de 42,67 oldu.

İllere göre haftalık Covid-19 vaka sayısının bulunduğu harita henüz açıklanmadı. Fakat Bakanlık tarafından paylaşılan risk haritasına göre, geçen hafta turuncu renkte bulunan Burdur yeni hafta ile birlikte kırmızıya büründü.

 

Kırmızıya bürünen Burdur'da esneme bulunmuyor.

Yeni alınan kararlara göre, Riskli ve Yüksek riskli bölgelerde lokanta, kafe, restoran vb. işletmeler açılmayacak. 8. ve 12. Sınıflar tüm Türkiye'de yüz yüze eğitime başlayacak. 

Burdur'un da kırmızı renkte olmasından dolayı yüksek riskli il olarak belirlendi. Hafta sonu kısıtlaması ve akşam saatlerindeki kısıtlamalar Burdur'da devam edecek. Burdur'da lokanta, restoran ve kafeler açılmıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.