BURDUR’UN İL BİRİNCİSİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN

Eğitim 16.03.2022 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’UN İL BİRİNCİSİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN

BURDURDA BAŞARI GELENEĞİ YİNE DEĞİŞMEDİ, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ LGS DENEME SINAVINDA YİNE ZİRVEDE
BURDUR İL 1.'Sİ TÜRKİYE 40.'SI Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerinin okullarda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve hedefler doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemek amacıyla Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde uygulanan LGS Deneme Sınavı'nda üstün başarı sergiledi.   Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 346 puan ortalamasıyla Türkiye geneli puan ortalamalarıyla kıyaslandığında 109 puan önde olmayı başardı ve akademik anlamdaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Burdur-Merkez ilçede sınava katılan tüm okulları geride bırakan Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun 8. Sınıf öğrencileri İLK 10’da 4 öğrencisi yer aldı. Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, İl ve Türkiye Geneli net ortalamalarını ikiye katlamayı başardı.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ortaokul Müdürü İbrahim Emre Atalay: “Okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı 7. kuruluş yılımızda 8. sınıf öğrencilerimiz bizlere gurur dolu bir başarı öyküsü yaşatmaya devam ediyor. Sabırla, inançla ve emek vererek yapılan her iş mutlaka güzel bir sonuçla taçlanır. Biz de il çapında elde ettiğimiz böylesine değerli LGS başarımızı arttırarak sürdürme gayretinde olacağız.” dedi.
BURDURDA BAŞARI GELENEĞİ YİNE DEĞİŞMEDİ, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ LGS DENEME SINAVINDA YİNE ZİRVEDE

BURDUR İL 1.'Sİ TÜRKİYE 40.'SI

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerinin okullarda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve hedefler doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemek amacıyla Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde uygulanan LGS Deneme Sınavı'nda üstün başarı sergiledi.

 

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 346 puan ortalamasıyla Türkiye geneli puan ortalamalarıyla kıyaslandığında 109 puan önde olmayı başardı ve akademik anlamdaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Burdur-Merkez ilçede sınava katılan tüm okulları geride bırakan Bahçeşehir Koleji Ortaokulu’nun 8. Sınıf öğrencileri İLK 10’da 4 öğrencisi yer aldı. Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, İl ve Türkiye Geneli net ortalamalarını ikiye katlamayı başardı.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ortaokul Müdürü İbrahim Emre Atalay: “Okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı 7. kuruluş yılımızda 8. sınıf öğrencilerimiz bizlere gurur dolu bir başarı öyküsü yaşatmaya devam ediyor. Sabırla, inançla ve emek vererek yapılan her iş mutlaka güzel bir sonuçla taçlanır. Biz de il çapında elde ettiğimiz böylesine değerli LGS başarımızı arttırarak sürdürme gayretinde olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.