Burdur’un Eylül İhracatı: 18 Milyon Dolar

Ekonomi 04.10.2019 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’un Eylül İhracatı: 18 Milyon Dolar

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Burdur’un eylül ayı ihracat performansı 18.410.000 dolar” dedi
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Burdur’un eylül ayı ihracat performansı 18.410.000 dolar” dedi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik yaptığı eylül ayı ihracat değerlendirmesinde ihracatın artmaya devam ettiğini belirtti. Burdur’un ihracat şampiyonunun madencilik ürünlerinin olduğunu da kaydeden Başkan Yusuf Keyik, Burdur’da 2019 yılı Eylül ayında geçen yıla göre 15,15’lik bir artışla 18 milyon 410 bin dolarlık toplam ihracat gerçekleştirildiğini vurguladı.   GEÇEN YILA GÖRE İHRACAT ARTTI Yayınlanan Türkiye İhracatçılar Meclisi raporunda Burdur’daki ihracat rakamlarının geçen yılın aynı ayına göre 2 milyon 423 bin dolar arttığına dikkat çeken BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “Yayınlanan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İhracatçı Firmaların Kanuni Merkezler Bazında Sektör İhracat Performansında ilimizin eylül ayı ihracat performansı geçen yılın aynı ayına göre artış gösterdi. Burdur’da aynı ayın rakamlarını baz aldığımızda 15,15’lik artış gözüküyor. Eylül’ün ihracat şampiyonu Madencilik sektörü olurken, diğer sektörler de Savunma Sanayi ve Havacılık sektörü ile Süs Bitkileri ve Mamulleri sektörüdür. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına ihracatımızın sürekliliği ve artış göstermesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   BURDUR, ISPARTA VE ANTALYA İHRACAT PERFORMANSLARI Başkan Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Bölgesindeki illerin ihracat performansları hakkında: “Bu yılın Eylül ayını baz aldığımızda; Burdur’da en fazla ihraç edilen ürünler: Madencilik Ürünleri, Savunma ve Havacılık Sanayii, Süs Bitkileri ve Mamulleridir. Isparta’da en fazla ihraç edilen ürünler: Madencilik Ürünleri, Hazırgiyim ve Konfeksiyon, İklimlendirme sanayidir. Antalya’da en fazla ihraç edilen ürünler: Yaş Sebze ve Meyve, Madencilik Ürünleri, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleridir” dedi. 
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Burdur’un eylül ayı ihracat performansı 18.410.000 dolar” dedi

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Burdur’un eylül ayı ihracat performansı 18.410.000 dolar” dedi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik yaptığı eylül ayı ihracat değerlendirmesinde ihracatın artmaya devam ettiğini belirtti. Burdur’un ihracat şampiyonunun madencilik ürünlerinin olduğunu da kaydeden Başkan Yusuf Keyik, Burdur’da 2019 yılı Eylül ayında geçen yıla göre 15,15’lik bir artışla 18 milyon 410 bin dolarlık toplam ihracat gerçekleştirildiğini vurguladı.

 

GEÇEN YILA GÖRE İHRACAT ARTTI

Yayınlanan Türkiye İhracatçılar Meclisi raporunda Burdur’daki ihracat rakamlarının geçen yılın aynı ayına göre 2 milyon 423 bin dolar arttığına dikkat çeken BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “Yayınlanan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İhracatçı Firmaların Kanuni Merkezler Bazında Sektör İhracat Performansında ilimizin eylül ayı ihracat performansı geçen yılın aynı ayına göre artış gösterdi. Burdur’da aynı ayın rakamlarını baz aldığımızda 15,15’lik artış gözüküyor. Eylül’ün ihracat şampiyonu Madencilik sektörü olurken, diğer sektörler de Savunma Sanayi ve Havacılık sektörü ile Süs Bitkileri ve Mamulleri sektörüdür. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına ihracatımızın sürekliliği ve artış göstermesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BURDUR, ISPARTA VE ANTALYA İHRACAT PERFORMANSLARI

Başkan Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Bölgesindeki illerin ihracat performansları hakkında: “Bu yılın Eylül ayını baz aldığımızda; Burdur’da en fazla ihraç edilen ürünler: Madencilik Ürünleri, Savunma ve Havacılık Sanayii, Süs Bitkileri ve Mamulleridir. Isparta’da en fazla ihraç edilen ürünler: Madencilik Ürünleri, Hazırgiyim ve Konfeksiyon, İklimlendirme sanayidir. Antalya’da en fazla ihraç edilen ürünler: Yaş Sebze ve Meyve, Madencilik Ürünleri, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleridir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.