BURDUR'UN BİR KÖYÜ DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Gündem 26.11.2020 - 14:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'UN BİR KÖYÜ DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Burdur’da yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında bir köy karantinaya alındı…
Burdur’un Tefenni ilçesine bağlı Beyköy artan koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alındı.    Köyde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edeceği ve vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince sağlanacağı açıklandı. Ayrıca önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlara ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenleneceği belirtildi.   Tefenni Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “25.11.2020 Saat 23.59 (25 Kasım’ı 26 Kasım’a bağlayan gece) itibariyle İlçemize bağlı Beyköy köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılacaktır. Beyköy köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır.  Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir. Saygıyla duyurulur.  
Burdur’da yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında bir köy karantinaya alındı…

Burdur’un Tefenni ilçesine bağlı Beyköy artan koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alındı. 

 

Köyde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edeceği ve vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince sağlanacağı açıklandı. Ayrıca önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlara ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenleneceği belirtildi.

 

Tefenni Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “25.11.2020 Saat 23.59 (25 Kasım’ı 26 Kasım’a bağlayan gece) itibariyle İlçemize bağlı Beyköy köyümüzde artan vaka sayıları sebebiyle karantina uygulaması başlatılacaktır. Beyköy köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın İhtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu Ekiplerince Sağlanacaktır.  Önemli mazereti bulunan ve seyahat etmesi gereken vatandaşlarımıza ilçe seyahat kurulunca seyahat belgesi düzenlenecektir. Saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.