Burdur'u Karanlığa Bürüyen Elektrik Kesintisinin Nedeni Belli Oldu

Gündem 01.02.2021 - 12:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'u Karanlığa Bürüyen Elektrik Kesintisinin Nedeni Belli Oldu

Burdur dün akşam gerçekleşen elektrik kesintisinden etkilendi.
Burdur'da dün akşam 19:15 sularında gerçekleşen elektrik kesintisinden İl genelindeki 35 mahalleden 15'i etkilendi. Vatandaşlar bir anda kesilen elektriğin şokunu yaşarken, sosyal medya hesaplarından kesintinin nerelerde olduğunu arkadaşlarıyla paylaştı. Yaklaşık 1-2 saat süren kesinin ardından kısım kısım mahallelere elektrikler verildi.   KESİNTİNİN NEDENİ MERAK KONUSU OLDU? Vatandaşlar elektrik kesintisini “trafoya düşen yıldırım” gibi bilgilerle ifade etse de haber merkezimizin araştırmaları sonucunda Burdur merkez ve merkez bağlı bazı köylerle elektrik kesintisinin dün gerçekleşen şiddetli fırtına ve hava muhalefeti nedeniyle dağıtım ağındaki tellerin kopması sonucu olduğu öğrenildi. Ekipler, kopan bağlantı noktalarına müdahale ederek yeniden kent merkezine elektriğin verilmesini sağladı.
Burdur dün akşam gerçekleşen elektrik kesintisinden etkilendi.

Burdur'da dün akşam 19:15 sularında gerçekleşen elektrik kesintisinden İl genelindeki 35 mahalleden 15'i etkilendi.

Vatandaşlar bir anda kesilen elektriğin şokunu yaşarken, sosyal medya hesaplarından kesintinin nerelerde olduğunu arkadaşlarıyla paylaştı.

Yaklaşık 1-2 saat süren kesinin ardından kısım kısım mahallelere elektrikler verildi.

 

KESİNTİNİN NEDENİ MERAK KONUSU OLDU?

Vatandaşlar elektrik kesintisini “trafoya düşen yıldırım” gibi bilgilerle ifade etse de haber merkezimizin araştırmaları sonucunda Burdur merkez ve merkez bağlı bazı köylerle elektrik kesintisinin dün gerçekleşen şiddetli fırtına ve hava muhalefeti nedeniyle dağıtım ağındaki tellerin kopması sonucu olduğu öğrenildi.

Ekipler, kopan bağlantı noktalarına müdahale ederek yeniden kent merkezine elektriğin verilmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.