BURDUR TİCARET VE SANAYİSİNİN RÖNTGENİ

Ekonomi 20.03.2018 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR TİCARET VE SANAYİSİNİN RÖNTGENİ

Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik üyeler ve odadaki iş kolları hakkında açıklama yaptı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının 2589 aktif üyesinin bulunduğunu, bunlardan aidat borçları bulunduğu için askıya alınan ve ayrıca henüz 2 yılı doldurmadığı için listeye giremeyen firmalar hariç 1468 üyenin bulunduğunu ve 1 Nisan tarihinde 1468 üyenin oy kullanacağı bir seçime gideceklerini ifade etti. Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik’in açıkladığı Burdur’daki gruplar ve oy kullanabilecek üye sayıları şöyle: Tekstil ürünlerinin, giyim eşyalarının, deri ve ilgili ürünlerinin imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti ve onarımı     (46 üye) Gıda, içecek ve tütün ürünlerinin toptan ve/veya perakende ticareti (122 üye) Dayanıklı tüketim malları, gözlük, kırtasiye, oyuncak ve diğer ev ürünlerinin toptan ve/veya perakende ticareti         (107 üye) Finans, konaklama, eğitim, sağlık ve diğer hizmetler (163 üye) Gıda, içecek ve tütün ürünlerinin imalatı (44 üye) İnşaat, inşaat malzemelerinin toptan ve/veya perakende ticareti, mühendislik hizmetleri (322 üye) Madencilik ve taş ocakçılığı (118 üye) Makine, silah imalatı, her türlü metal işleri (58 üye) Tarım ve hayvancılık faaliyetleri (114 üye) Taşımacılık faaliyetleri ile petrol ürünlerinin imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti (87 üye) Ulaşım araçları ile yedek parça ve aksesuarlarının toptan ve/veya perakende ticareti, bakım onarımı (107 üye) Kereste, mobilya, yatak, halı, mefruşat imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti, onarımı (50 üye) Kooperatifler (130 üye)

Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik üyeler ve odadaki iş kolları hakkında açıklama yaptı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının 2589 aktif üyesinin bulunduğunu, bunlardan aidat borçları bulunduğu için askıya alınan ve ayrıca henüz 2 yılı doldurmadığı için listeye giremeyen firmalar hariç 1468 üyenin bulunduğunu ve 1 Nisan tarihinde 1468 üyenin oy kullanacağı bir seçime gideceklerini ifade etti.

Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik’in açıkladığı Burdur’daki gruplar ve oy kullanabilecek üye sayıları şöyle:

  1. Tekstil ürünlerinin, giyim eşyalarının, deri ve ilgili ürünlerinin imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti ve onarımı     (46 üye)
  2. Gıda, içecek ve tütün ürünlerinin toptan ve/veya perakende ticareti (122 üye)
  3. Dayanıklı tüketim malları, gözlük, kırtasiye, oyuncak ve diğer ev ürünlerinin toptan ve/veya perakende ticareti         (107 üye)
  4. Finans, konaklama, eğitim, sağlık ve diğer hizmetler (163 üye)
  5. Gıda, içecek ve tütün ürünlerinin imalatı (44 üye)
  6. İnşaat, inşaat malzemelerinin toptan ve/veya perakende ticareti, mühendislik hizmetleri (322 üye)
  7. Madencilik ve taş ocakçılığı (118 üye)
  8. Makine, silah imalatı, her türlü metal işleri (58 üye)
  9. Tarım ve hayvancılık faaliyetleri (114 üye)
  10. Taşımacılık faaliyetleri ile petrol ürünlerinin imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti (87 üye)
  11. Ulaşım araçları ile yedek parça ve aksesuarlarının toptan ve/veya perakende ticareti, bakım onarımı (107 üye)
  12. Kereste, mobilya, yatak, halı, mefruşat imalatı, toptan ve/veya perakende ticareti, onarımı (50 üye)
  13. Kooperatifler (130 üye)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.