Burdur Ticaret ve Sanayi Odası YÖREX'te

Gündem 15.09.2017 - 13:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası YÖREX'te

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya’da düzenlenen 8. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katıldı.
Burdur’un da katıldığı 70 il’den 125'i oda ve borsa, 16 kalkınma ajansı, 71 farklı kurum ve kuruluşun yanı sıra 200'ü aşkın firma ve 400'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Burdur’dan Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ortak standı bulunuyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) yer alan Burdur standını ziyaret etti. Yöresel ürünler pazarının son yıllarda artan önemine vurgu yapan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Fuarda yöresel ürünlerin ticarileşmesi konusunda girişimcilere ve üreticilere rehber olmak, yöresel ürünlerin coğrafi işaret tescili başta olmak üzere tescillenmesi ve markalaşmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. Dünyada ve ülkemizde ticaret ve sanayi odaları yöresel ürünlerini ulusal ve küresel pazarlarda tanıtma konusunda öncü kurum olma özelliğine sahip. Yöresel ürünlerin ticarileştirilmesi konusunda burada çok önemli fırsatlar var. Bu fırsatları değerlendirerek Burdur’un kalkınmasına katkıyı artırmak adına buradayız. Başta Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum" dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya’da düzenlenen 8. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katıldı.

Burdur’un da katıldığı 70 il’den 125'i oda ve borsa, 16 kalkınma ajansı, 71 farklı kurum ve kuruluşun yanı sıra 200'ü aşkın firma ve 400'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Burdur’dan Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Lisinia Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ortak standı bulunuyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) yer alan Burdur standını ziyaret etti.

Yöresel ürünler pazarının son yıllarda artan önemine vurgu yapan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Fuarda yöresel ürünlerin ticarileşmesi konusunda girişimcilere ve üreticilere rehber olmak, yöresel ürünlerin coğrafi işaret tescili başta olmak üzere tescillenmesi ve markalaşmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. Dünyada ve ülkemizde ticaret ve sanayi odaları yöresel ürünlerini ulusal ve küresel pazarlarda tanıtma konusunda öncü kurum olma özelliğine sahip. Yöresel ürünlerin ticarileştirilmesi konusunda burada çok önemli fırsatlar var. Bu fırsatları değerlendirerek Burdur’un kalkınmasına katkıyı artırmak adına buradayız. Başta Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.