Burdur Şeker Fabrikasının yeni sahipleri yarın bekleniyor.

Gündem 18.06.2018 - 17:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Şeker Fabrikasının yeni sahipleri yarın bekleniyor.

Burdur Şeker Fabrikasının yeni sahiplerinin yarın gelmesi bekleniyor.
Tüm Türkiye'de portföy halinde özelleştirilen şeker fabrikaları arasında yer alan Burdur Şeker Fabrikasını 487 milyon TL ile Erser Sterk adlı konsorsiyum satın almıştı. Son günlerde sessizlik hakim olan Burdur Şeker Fabrikasında, konsorsiyum yetkililerinin Ramazan Bayramından sonra bir kez daha geleceği ve salı günü beklendiği iddia edildi. İddiaya göre söz konusu konsorsiyum yetkililerinin salı günü Burdur'u ziyaret edeceği, Burdur Şeker Fabrikasının çalışma koşullarını ve araç gereçlerin son durumları hakkkında bilgi alacağı, ustabaşı konumundaki alanında uzman bazı kişileri Burdur Şeker Fabrikasında bırakıp ilk pancar kampanyasına kadar bu ustabaşlarından gelecek değerlendirme raporlarına göre bazı tedbirler alıp çalışmalarda bulunacakları belirtildi.  FABRİKANIN SATIŞ SÜRECİ Burdur Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi sürecinde Burdur ve civarı müteşebbislerden oluşan Burdur Konsorsiyumu da ihaleye katılmış fakat Erser Sterk adlı konsorsiyumun daha yüksek fiyat vermesiyle Burdur Şeker Fabrikasını ErserSterk Konsorsiyumu satın almıştı. 
Burdur Şeker Fabrikasının yeni sahiplerinin yarın gelmesi bekleniyor.

Tüm Türkiye'de portföy halinde özelleştirilen şeker fabrikaları arasında yer alan Burdur Şeker Fabrikasını 487 milyon TL ile Erser Sterk adlı konsorsiyum satın almıştı. Son günlerde sessizlik hakim olan Burdur Şeker Fabrikasında, konsorsiyum yetkililerinin Ramazan Bayramından sonra bir kez daha geleceği ve salı günü beklendiği iddia edildi. İddiaya göre söz konusu konsorsiyum yetkililerinin salı günü Burdur'u ziyaret edeceği, Burdur Şeker Fabrikasının çalışma koşullarını ve araç gereçlerin son durumları hakkkında bilgi alacağı, ustabaşı konumundaki alanında uzman bazı kişileri Burdur Şeker Fabrikasında bırakıp ilk pancar kampanyasına kadar bu ustabaşlarından gelecek değerlendirme raporlarına göre bazı tedbirler alıp çalışmalarda bulunacakları belirtildi. 

FABRİKANIN SATIŞ SÜRECİ

Burdur Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi sürecinde Burdur ve civarı müteşebbislerden oluşan Burdur Konsorsiyumu da ihaleye katılmış fakat Erser Sterk adlı konsorsiyumun daha yüksek fiyat vermesiyle Burdur Şeker Fabrikasını ErserSterk Konsorsiyumu satın almıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.