BURDUR ŞEKER FABRİKASINDA HEYECAN DORUKTA

Ekonomi 18.04.2018 - 17:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR ŞEKER FABRİKASINDA HEYECAN DORUKTA

Burdur Şeker Fabrikasının özelleştirmesi sürecinde oluşturulan yerel ve bölgesel konsorsiyum toplantı düzenledi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret Ve Sanayi Odası Başanı Yusuf Keyik, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Isparta Burdur Pancar Ekicileri Başkanı Nasuh Eroğuz, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir ve iş adamı Hasan Aksöz katıldı. Paydaşlar Burdur Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi hakkındaki son değerlendirmeleri ve güncellemeleri paylaştı. Türkiye de ilk! İşte dev konsorsiyum: Şeker fabrikasının özelleştirilmesi vesilesiyle Burdur da ilk kez bir konsorsiyum oluşturuldu. Burdur ticaret ve sanayi odasında yapılan toplantıda ülke genelindeki şeker fabrikalarının tamamının özelleştirilmesi veya portföy portföy satışa çıkarılması sürecinde ilk kez oluşturulan konsorsiyum basına ve kamuoyuna tanıtıldı. İşte Türkiye’de ve burudur da ilk konsorsiyum üyeleri: Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi BİMTAŞ Burdur TSO Burdur GÜÇBİRLİĞİ A.Ş. AYTAÇ AKIN Mermer A.Ş. KOFS Makine VAROLLAR Lojistik Abdurrahman ŞENER Hüseyin MUDUL METRO Mühendislik MARGE Madencilik

Burdur Şeker Fabrikasının özelleştirmesi sürecinde oluşturulan yerel ve bölgesel konsorsiyum toplantı düzenledi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret Ve Sanayi Odası Başanı Yusuf Keyik, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Isparta Burdur Pancar Ekicileri Başkanı Nasuh Eroğuz, Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir ve iş adamı Hasan Aksöz katıldı.

Paydaşlar Burdur Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi hakkındaki son değerlendirmeleri ve güncellemeleri paylaştı.

Türkiye de ilk! İşte dev konsorsiyum:

Şeker fabrikasının özelleştirilmesi vesilesiyle Burdur da ilk kez bir konsorsiyum oluşturuldu. Burdur ticaret ve sanayi odasında yapılan toplantıda ülke genelindeki şeker fabrikalarının tamamının özelleştirilmesi veya portföy portföy satışa çıkarılması sürecinde ilk kez oluşturulan konsorsiyum basına ve kamuoyuna tanıtıldı. İşte Türkiye’de ve burudur da ilk konsorsiyum üyeleri:

Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi

BİMTAŞ

Burdur TSO

Burdur GÜÇBİRLİĞİ A.Ş.

AYTAÇ AKIN Mermer A.Ş.

KOFS Makine

VAROLLAR Lojistik

Abdurrahman ŞENER

Hüseyin MUDUL

METRO Mühendislik

MARGE Madencilik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.