BURDUR SALLANDI

Gündem 15.02.2021 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR SALLANDI

Afyon Dinar'da meydana gelen deprem Burdur'u da salladı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre...
Afyon Dinar'da meydana gelen deprem Burdur'u da salladı.   Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde Richter Ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Dinar'a bağlı deprem saat 00.08'de, yerin 5.4 kilometre derinlikte kaydedildi. Deprem ilk belirlemelere göre can veya mal kaybına neden olmadı. Meydana gelen deprem çevre illerde de etkili olurken Burdur'da sallandı.                  
Afyon Dinar'da meydana gelen deprem Burdur'u da salladı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre...

Afyon Dinar'da meydana gelen deprem Burdur'u da salladı.

 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde Richter Ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Dinar'a bağlı deprem saat 00.08'de, yerin 5.4 kilometre derinlikte kaydedildi. Deprem ilk belirlemelere göre can veya mal kaybına neden olmadı. Meydana gelen deprem çevre illerde de etkili olurken Burdur'da sallandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.