Burdur Protokolünden Avukatlar Günü Ziyareti

Gündem 05.04.2018 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Protokolünden Avukatlar Günü Ziyareti

Burdur Protokolü Avukatlar Günü Ziyaretinde bulundu.
Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın yanı sıra CHP Burdur Teşkilatı 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Baro Başkanı Ramazan Gedik'i ziyaret etti. Burdur Adliyesinde gerçekleşen ziyarette Avukatlarla bir araya gelen Vali Yılmaz ve beraberindekiler, Baro Başkanı Gedik'in şahsında Burdur'da görev yapan tüm Avukatların 5 Nisan Avukatlar gününü kutladı. Baro Başkanı Gedik de nazik ziyareti dolayısıyla Vali Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti. (Kendisi de Hukuk Fakültesi mezunu olan Vali Yılmaz, Baro Odasında gerçekleşen ziyarette bir süre Başkan Gedik ve Avukatlarla sohbet ettikten sonra adliyeden ayrıldı.)
Burdur Protokolü Avukatlar Günü Ziyaretinde bulundu.

Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın yanı sıra CHP Burdur Teşkilatı 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Baro Başkanı Ramazan Gedik'i ziyaret etti.

Burdur Adliyesinde gerçekleşen ziyarette Avukatlarla bir araya gelen Vali Yılmaz ve beraberindekiler, Baro Başkanı Gedik'in şahsında Burdur'da görev yapan tüm Avukatların 5 Nisan Avukatlar gününü kutladı.

Baro Başkanı Gedik de nazik ziyareti dolayısıyla Vali Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

(Kendisi de Hukuk Fakültesi mezunu olan Vali Yılmaz, Baro Odasında gerçekleşen ziyarette bir süre Başkan Gedik ve Avukatlarla sohbet ettikten sonra adliyeden ayrıldı.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.