BURDUR PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Gündem 24.09.2015 - 18:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

PROTOKOL İSTASYON PARKTA BAYRAMLAŞTI
Bayramlaşma Törenine Vali Vekili Hayri Sandıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, MHP Burdur Milletvekili Alparslan Ahmet Dursun, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz , Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Vekili Sandıkçı, Bayramların, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ortamının sağlandığı, fakir ve yetimlerin gözetildiği, yaşlıların, hastaların ve engellilerin ziyaret edildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı fevkalade, dini yönden de anlamlı günler olduğunu dile getirip, böyle bir günü beraber kutlamanın mutluluğu içinde olduğunu bildirdi. Mutluluğunun yaşanan olaylarla, terörle ve şehit haberleriyle buruk bir şekilde devam ettiğini dile getiren Vali Vekili Sandıkçı, “Tabi ki zor günler geçiriyoruz ama büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi birlik ve beraberlik içinde bütün zorlukları aşmasını bilmişizdir. Bundan sonra da bütün zorlukları aşacağız. Teröre gereken cevabı devletimizle, milletimizle, halkımızla güçlü bir şekilde vereceğiz; bundan kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz kararlı bir şekilde, halkımız ise terörün üstüne gittiği ve kararlı bir şekilde içimizdeki cevheri keşfettiğimiz sürece bu işin sonunu getireceğiz. Daha aydınlık, daha güzel günlerde bayramı hep beraber kutlayacağız. Bu vesileyle, vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve cumhuriyet için, halkın sağlığı ve huzuru için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık diliyorum. Bize bu günleri hediye eden başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu cumhuriyeti kuranları ve insanlığa hizmet eden herkesi minnetle anıyorum.” dedi. Vali Vekili Sandıkçı’nın konuşmasının ardından protokol üyeleri Garnizon Komutanlığı, Polis Evi ve Huzurevini de ziyaret ettiler.
PROTOKOL İSTASYON PARKTA BAYRAMLAŞTI

Bayramlaşma Törenine Vali Vekili Hayri Sandıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, MHP Burdur Milletvekili Alparslan Ahmet Dursun, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz , Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Vekili Sandıkçı, Bayramların, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ortamının sağlandığı, fakir ve yetimlerin gözetildiği, yaşlıların, hastaların ve engellilerin ziyaret edildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı fevkalade, dini yönden de anlamlı günler olduğunu dile getirip, böyle bir günü beraber kutlamanın mutluluğu içinde olduğunu bildirdi.
Mutluluğunun yaşanan olaylarla, terörle ve şehit haberleriyle buruk bir şekilde devam ettiğini dile getiren Vali Vekili Sandıkçı, “Tabi ki zor günler geçiriyoruz ama büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi birlik ve beraberlik içinde bütün zorlukları aşmasını bilmişizdir. Bundan sonra da bütün zorlukları aşacağız. Teröre gereken cevabı devletimizle, milletimizle, halkımızla güçlü bir şekilde vereceğiz; bundan kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz kararlı bir şekilde, halkımız ise terörün üstüne gittiği ve kararlı bir şekilde içimizdeki cevheri keşfettiğimiz sürece bu işin sonunu getireceğiz. Daha aydınlık, daha güzel günlerde bayramı hep beraber kutlayacağız. Bu vesileyle, vatanın bölünmez bütünlüğü, devletin bekası ve cumhuriyet için, halkın sağlığı ve huzuru için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık diliyorum. Bize bu günleri hediye eden başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu cumhuriyeti kuranları ve insanlığa hizmet eden herkesi minnetle anıyorum.” dedi.
Vali Vekili Sandıkçı’nın konuşmasının ardından protokol üyeleri Garnizon Komutanlığı, Polis Evi ve Huzurevini de ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.