BURDUR MHP’DEN MİLLİ DURUŞ VE ŞÜHEDAYA VEFA

Gündem 04.03.2018 - 13:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR MHP’DEN MİLLİ DURUŞ VE ŞÜHEDAYA VEFA

Burdur MHP’den Milli Duruş ve Şühedaya Vefa İstişare Toplantısı
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Teşkilatları Afrin Operasyonu ve Türk Milletinin bekası için “Milli Duruş ve Şühedaya Vefa” konulu istişare toplantısı düzenledi. Öğretmenevinden düzenlenen toplantıya Kur’an-ı Kerim Okunması ve MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin konuşması ile başlandı. Toplantıya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yanı sıra Burdur’un ilçeleriden gelen MHP İlçe Örgütleri, Burdur MHP Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı da iştirak etti. İstişare toplantısında milli birlik ve beraberlik ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatan için yürüdüğü siyaset yolunu aktaran uzun bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte; “Milli bekamız uğruna dün Afrin’de şehit düşen 8 Mehmetçiğimizin acısıyla yandık yine. Allah mekanlarını cennet eylesin… Aşağı yukarı 2010’larda başlayan bu kirli, hileli, tuzaklı süreç Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüleri, sabrı ve devlet adamı aklı bizi bu günlere getirdi… MHP, devlet ve milletin bekası için kurulmuştur, Atatürk’ün fikir ve idealleri üzerine kurulmuştur… Sayın Erdoğan ve AKP’nin 15 yıllık iktidarı boyunca yaptığı sayısız hataya göz yumacak değiliz. Günü geldiğinde hepsinin hesabı adalet önünde sorulacaktır, bundan şüpheniz olmasın. Önümüzde 18 Mart 2018’de Büyük Kurultayımız var. Bu kurultayı bir bayrama, bir şölene çevirmeli, liderimizin çevresinde kenetlenerek birer bozkurt gibi yerel seçimlere ve milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerine yürümeliyiz…. Teşkilatlarımız uyanık, tedbirli ve kararlı olmalıdır. Burdur’un mutlaka MHP’li belediye ve milletvekilleri olmalıdır. Lidere bir sözümüz var, unutmayınız… Şunu iyi biliniz ki yerelde ve genelde bizi büyük başarılar beklemektedir. Medyanın yalan dolu haberlerine itibar etmeyiniz. Partimiz yüzde 20’lerin üzerinde seyretmektedir. Bundan sonrası daha da güzel olacaktır” dedi.
Burdur MHP’den Milli Duruş ve Şühedaya Vefa İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Teşkilatları Afrin Operasyonu ve Türk Milletinin bekası için “Milli Duruş ve Şühedaya Vefa” konulu istişare toplantısı düzenledi. Öğretmenevinden düzenlenen toplantıya Kur’an-ı Kerim Okunması ve MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’nin konuşması ile başlandı. Toplantıya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yanı sıra Burdur’un ilçeleriden gelen MHP İlçe Örgütleri, Burdur MHP Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı da iştirak etti.

İstişare toplantısında milli birlik ve beraberlik ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatan için yürüdüğü siyaset yolunu aktaran uzun bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte; “Milli bekamız uğruna dün Afrin’de şehit düşen 8 Mehmetçiğimizin acısıyla yandık yine. Allah mekanlarını cennet eylesin… Aşağı yukarı 2010’larda başlayan bu kirli, hileli, tuzaklı süreç Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüleri, sabrı ve devlet adamı aklı bizi bu günlere getirdi… MHP, devlet ve milletin bekası için kurulmuştur, Atatürk’ün fikir ve idealleri üzerine kurulmuştur…

Sayın Erdoğan ve AKP’nin 15 yıllık iktidarı boyunca yaptığı sayısız hataya göz yumacak değiliz. Günü geldiğinde hepsinin hesabı adalet önünde sorulacaktır, bundan şüpheniz olmasın. Önümüzde 18 Mart 2018’de Büyük Kurultayımız var. Bu kurultayı bir bayrama, bir şölene çevirmeli, liderimizin çevresinde kenetlenerek birer bozkurt gibi yerel seçimlere ve milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerine yürümeliyiz…. Teşkilatlarımız uyanık, tedbirli ve kararlı olmalıdır. Burdur’un mutlaka MHP’li belediye ve milletvekilleri olmalıdır. Lidere bir sözümüz var, unutmayınız…

Şunu iyi biliniz ki yerelde ve genelde bizi büyük başarılar beklemektedir. Medyanın yalan dolu haberlerine itibar etmeyiniz. Partimiz yüzde 20’lerin üzerinde seyretmektedir. Bundan sonrası daha da güzel olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.