Burdur MHP’den Hizmet Toplantısı

Gündem 30.05.2020 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur MHP’den Hizmet Toplantısı

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte ve Burdur’da bulunan MHP Belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte ve Burdur’da bulunan MHP Belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.   Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Belediye başkanlarından Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör katıldı. Toplantıda korona virüs sebebiyle üç aydır esnafların ve üreticilerin çektiği ekonomik sıkıntıları ve bu normalleşme sürecinde belediyeler olarak üreticilerimize ve esnaflarımıza neler yapılabileceğini nasıl destek verilebileceği üzerinde istişare yaparak, önümüzdeki dönemlerde belediyelerin yapacağı yatırımlar üzerinde duruldu. MHP İl Başkanı Hikmet Ökte; “Hizmette MHP’li belediyelerin hizmette nasıl başarılı olduğunu halkımıza göstermek mecburiyetindeyiz. Yapılan hizmetlerle halkımızın teveccühünü kazanmış durumdayız. Ancak bu yeterli mi değil! Bizler hizmette sınır tanımıyoruz. Halkımıza hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz.” dedi.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte ve Burdur’da bulunan MHP Belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte ve Burdur’da bulunan MHP Belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

 

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Belediye başkanlarından Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör katıldı. Toplantıda korona virüs sebebiyle üç aydır esnafların ve üreticilerin çektiği ekonomik sıkıntıları ve bu normalleşme sürecinde belediyeler olarak üreticilerimize ve esnaflarımıza neler yapılabileceğini nasıl destek verilebileceği üzerinde istişare yaparak, önümüzdeki dönemlerde belediyelerin yapacağı yatırımlar üzerinde duruldu. MHP İl Başkanı Hikmet Ökte; “Hizmette MHP’li belediyelerin hizmette nasıl başarılı olduğunu halkımıza göstermek mecburiyetindeyiz. Yapılan hizmetlerle halkımızın teveccühünü kazanmış durumdayız. Ancak bu yeterli mi değil! Bizler hizmette sınır tanımıyoruz. Halkımıza hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.