BURDUR MHP DE ADAY TANITIMINDA BOY GÖSTERİSİ

Siyaset 01.05.2018 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR MHP DE ADAY TANITIMINDA BOY GÖSTERİSİ

BURDUR MHP DE ADAY TANITIMINDA BOY GÖSTERİSİ
Bugün yapılan basın toplantısıyla MHP aday adaylığını açıklamak için büyük kalabalıkla Tefenni ilçesinden gelen MHP aday adayı Hüseyin Ünlü’ye Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve ilçe teşkilatı tam destek verdi. Aday adaylarının açıklamasında il başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Hikmet Ökte ve Mustafa Gökhan Yaman da hazır bulundu.  Aday adaylığını açıklayan Hüseyin Ünlü “ülkemizin çok kritik günlerden geçtiği, vatan ve millet bekası için çocuklarımızın geleceği için MHP ‘ye aday olduğumu Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda var gücümle çalışacağımı buradan ilan ediyorum” dedi Haberin videosu için tıklayınız: https://www.facebook.com/bakayrinti/videos/1760011447412105/
BURDUR MHP DE ADAY TANITIMINDA BOY GÖSTERİSİ

Bugün yapılan basın toplantısıyla MHP aday adaylığını açıklamak için büyük kalabalıkla Tefenni ilçesinden gelen MHP aday adayı Hüseyin Ünlü’ye Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve ilçe teşkilatı tam destek verdi.

Aday adaylarının açıklamasında il başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Hikmet Ökte ve Mustafa Gökhan Yaman da hazır bulundu.

 Aday adaylığını açıklayan Hüseyin Ünlü “ülkemizin çok kritik günlerden geçtiği, vatan ve millet bekası için çocuklarımızın geleceği için MHP ‘ye aday olduğumu Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda var gücümle çalışacağımı buradan ilan ediyorum” dedi

Haberin videosu için tıklayınız: https://www.facebook.com/bakayrinti/videos/1760011447412105/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.