BURDUR MAKS’A DAHİL OLDU

Gündem 13.04.2016 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR MAKS’A DAHİL OLDU

BURDUR MAKS’A DAHİL OLDU
İçişleri Bakanlığı Nüfus Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Projesi’ne Burdur da dahil oldu.  Pilot il uygulama safhasının ardından bu yıl 10 il arasına dahil olan Burdur Proje’nin uygulanması için bilgilendirme toplantısı yapıldı. MAKS projesi, ülke içerisindeki yaşayan hangi mahallede, hangi sokak, hangi binada yaşadığının, hangi tesisisin hangi ada paftada, hangi sokağın hangi yol bağlantısı ile ulaşıldığının anında ve hızlı bir şekilde elektronik ortamda tespit edilmesine olanak sağlayacak. Burdur İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım Vali Yardımcısı Bülent Uygur tarafından yapıldı. Uygur, proje ile vatandaşların, 110, 112, 155 gibi numaralara gelen çağrı taleplerinde vatandaşın adres tarifi yapmasına gerek kalmaksızın olay yerinin kolaylıkla bulunacağını ve bu şekilde asılsız ihbarların da önüne geçileceğini söyledi. Burdur Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Metin Özyurt, İlçe Nüfus Müdürlerinin katıldığı toplantı, sinevizyon eşliğinde yapılan MAKS Projesi bilgilendirme sunumları ile sona erdi.
BURDUR MAKS’A DAHİL OLDU

İçişleri Bakanlığı Nüfus Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Mekânsal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Projesi’ne Burdur da dahil oldu. 
Pilot il uygulama safhasının ardından bu yıl 10 il arasına dahil olan Burdur Proje’nin uygulanması için bilgilendirme toplantısı yapıldı. MAKS projesi, ülke içerisindeki yaşayan hangi mahallede, hangi sokak, hangi binada yaşadığının, hangi tesisisin hangi ada paftada, hangi sokağın hangi yol bağlantısı ile ulaşıldığının anında ve hızlı bir şekilde elektronik ortamda tespit edilmesine olanak sağlayacak. Burdur İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım Vali Yardımcısı Bülent Uygur tarafından yapıldı. Uygur, proje ile vatandaşların, 110, 112, 155 gibi numaralara gelen çağrı taleplerinde vatandaşın adres tarifi yapmasına gerek kalmaksızın olay yerinin kolaylıkla bulunacağını ve bu şekilde asılsız ihbarların da önüne geçileceğini söyledi.
Burdur Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Metin Özyurt, İlçe Nüfus Müdürlerinin katıldığı toplantı, sinevizyon eşliğinde yapılan MAKS Projesi bilgilendirme sunumları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.