BURDUR LİSİNİA'DA LAVANTALAR SEYİR ŞÖLENİ SUNUYOR

Yaşam 15.01.2021 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR LİSİNİA'DA LAVANTALAR SEYİR ŞÖLENİ SUNUYOR

Burdur Lisinia'da Lavantalar Açtı...
Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda lavantalar açtı. Burdur Gölü kıyısındaki mor lavantalar bölgeye oldukça fazla turist çekiyor.    Kuruma tehdidiyle karşı karşıya olan Burdur Gölü'nün kurtarılması amacıyla başlatılan 'Lavanta Deresi Projesi' kapsamında Burdur merkeze bağlı Karakent köyünde dikilen lavanta çiçekleri açtı. Göl kıyısındaki lavantaların mor rengiyle gölün eşsiz mavisi buluşması ile ortaya çıkan doyumsuz manzara bu sene önceki senelere göre daha erken kendini gösterecek.  Lisina Dopa Proje Alanı İşletmecisi Öztürk Sarıca yaptığı açıklamada, " Küresel ısınma doğanın dengesini bozdu. Lisiniada Lavantalar açtı." ifadelerini kullandı.  
Burdur Lisinia'da Lavantalar Açtı...

Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda lavantalar açtı. Burdur Gölü kıyısındaki mor lavantalar bölgeye oldukça fazla turist çekiyor. 

 

Kuruma tehdidiyle karşı karşıya olan Burdur Gölü'nün kurtarılması amacıyla başlatılan 'Lavanta Deresi Projesi' kapsamında Burdur merkeze bağlı Karakent köyünde dikilen lavanta çiçekleri açtı.


Göl kıyısındaki lavantaların mor rengiyle gölün eşsiz mavisi buluşması ile ortaya çıkan doyumsuz manzara bu sene önceki senelere göre daha erken kendini gösterecek. 

Lisina Dopa Proje Alanı İşletmecisi Öztürk Sarıca yaptığı açıklamada, " Küresel ısınma doğanın dengesini bozdu. Lisiniada Lavantalar açtı." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.