BURDUR KUYU MAHALLESİNDE BACA YANGINI

Gündem 18.11.2020 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR KUYU MAHALLESİNDE BACA YANGINI

Burdur’da bir evin bacasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu...
Burdur’un en eski mahallelerinden biri olan Kuyu Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir binanın bacasında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.   Yangın  Kuyu Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir evin bacasında meydana geldi.Bacanın yandığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri intikal etti.   Tutuşan bacaya merdiven aracı ile müdahale eden itfaiye ekipleri olası bir faciayı önledi. Yangın dip dibe olan evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.  
Burdur’da bir evin bacasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu...

Burdur’un en eski mahallelerinden biri olan Kuyu Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir binanın bacasında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.

 

Yangın  Kuyu Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan bir evin bacasında meydana geldi.Bacanın yandığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri intikal etti.

 

Tutuşan bacaya merdiven aracı ile müdahale eden itfaiye ekipleri olası bir faciayı önledi. Yangın dip dibe olan evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.