Burdur Karamanlı’da trafik kazası

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 21.06.2019 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Karamanlı’da trafik kazası

Burdur’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Burdur’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı. Burdur’dan Karamanlı ilçesi yönüne giden Osman Gençaslan idaresindeki 06 BD 3643 plakalı otomobil, merkeze bağlı Çallıca köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Sürücü Osman Gençaslan ile araçta bulunan eşi Zeliha ve kızları Pınar ile Duygu Gençaslan yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba ve küçük kız Gençaslan Denizli Devlet Hastanesine sevk edilirken anne ve diğer kızının tedavisine Burdur Devlet Hastanesinde devam edilecek. 
Burdur’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Burdur’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Burdur’dan Karamanlı ilçesi yönüne giden Osman Gençaslan idaresindeki 06 BD 3643 plakalı otomobil, merkeze bağlı Çallıca köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, şarampole devrildi.

Sürücü Osman Gençaslan ile araçta bulunan eşi Zeliha ve kızları Pınar ile Duygu Gençaslan yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baba ve küçük kız Gençaslan Denizli Devlet Hastanesine sevk edilirken anne ve diğer kızının tedavisine Burdur Devlet Hastanesinde devam edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.