BURDUR İTFAİYESİNDEN SICAK HAVALARA ÇÖZÜM

Yaşam 01.08.2019 - 16:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İTFAİYESİNDEN SICAK HAVALARA ÇÖZÜM

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü normalin üstünde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kent merkezinde sık kullanılan sokak ve caddeleri yıkadı.
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü normalin üstünde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kent merkezinde sık kullanılan sokak ve caddeleri yıkadı.   Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde sık kullanılan cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı.  Bunaltıcı havalarda evlerinde kapanmak istemeyen vatandaşların daha temiz alanlarda, sağlıklı vakit geçirmecileri için Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra İtfaiye ekipleri de gece saatlerinde mesailerine devam ediyor. İstasyon Caddesi başta olmak üzere Gazi Caddesi, Atatürk Caddesi, Yunus Emre Caddesi,Eski Adliye Caddesi gibi Kent merkezi’ndeki caddeler gece saatlerinde yıkandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “İtfaiye ekiplerimiz,  yangınlara müdahale, her türlü kaza, çökme, patlama, mahsur kalma, su baskınları ve doğal afetlerde kurtarma çalışmalarında görev almak için  7/24 görevlerinin başında.  Ekiplerimiz, yangınlara müdahalenin yanı sıra bazı hizmetleri de yerine getiriyor. Bunlardan birisi de memleketimizin temizliğine katkı sağlamak. Kent Merkezi’nde bazı cadde ve sokaklarının yıkama çalışmaları yaz ayları süresince devam edecektir. Cadde üzerinde, yol kenarlarında oluşan kum ve toprak kalıntıları,  itfaiye ekiplerimiz tarafından yıkanarak temizleniyor. Burdur’umuzu temiz bir kent haline getirerek, halk sağlığının korunması noktasında da gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri asgariye indirmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda gereken temizlik çalışmalarını yürütmekteler.” Şeklinde konuştu  
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü normalin üstünde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kent merkezinde sık kullanılan sokak ve caddeleri yıkadı.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü normalin üstünde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kent merkezinde sık kullanılan sokak ve caddeleri yıkadı.

 

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde sık kullanılan cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı.  Bunaltıcı havalarda evlerinde kapanmak istemeyen vatandaşların daha temiz alanlarda, sağlıklı vakit geçirmecileri için Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra İtfaiye ekipleri de gece saatlerinde mesailerine devam ediyor. İstasyon Caddesi başta olmak üzere Gazi Caddesi, Atatürk Caddesi, Yunus Emre Caddesi,Eski Adliye Caddesi gibi Kent merkezi’ndeki caddeler gece saatlerinde yıkandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “İtfaiye ekiplerimiz,  yangınlara müdahale, her türlü kaza, çökme, patlama, mahsur kalma, su baskınları ve doğal afetlerde kurtarma çalışmalarında görev almak için  7/24 görevlerinin başında.  Ekiplerimiz, yangınlara müdahalenin yanı sıra bazı hizmetleri de yerine getiriyor. Bunlardan birisi de memleketimizin temizliğine katkı sağlamak. Kent Merkezi’nde bazı cadde ve sokaklarının yıkama çalışmaları yaz ayları süresince devam edecektir. Cadde üzerinde, yol kenarlarında oluşan kum ve toprak kalıntıları,  itfaiye ekiplerimiz tarafından yıkanarak temizleniyor. Burdur’umuzu temiz bir kent haline getirerek, halk sağlığının korunması noktasında da gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri asgariye indirmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda gereken temizlik çalışmalarını yürütmekteler.” Şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.