BURDUR İTFAİYESİNDEN HEM DERS HEM TATBİKAT

Gündem 27.09.2017 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İTFAİYESİNDEN HEM DERS HEM TATBİKAT

BURDUR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİBİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE VE VATANDAŞLARA HEM TATBİKAT YAPTI HEM DE DERS VERDİ.
İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tatbikatı Bahçeşehir Kolejinden ilkokul öğrencileri, sivil savunma ekipleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar izledi.  Senaryo gereği arabasıyla trafik kazası yapan bir şahsın, arabanın ana aksamları kesilip bütünlük içerisinde çıkarılması ve ardından meydana gelen benzinli yangının İtfaiye ekiplerince köpüklü suyla söndürülmesi gerçekleştirildi.    İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALAI HAYAT BİLGİSİ DERSİ Tatbikatı izlemek için Cumhuriyet Meydanına konuşlanan minik öğrenciler de baştan sona hem ders aldı hem de İtfaiye ve sağlık görevlileri ile kolluk kuvvetlerinin nasıl çalıştığını görerek öğrendi.  Tatbikatta 112 Acil Servis Sağlık görevlileri, Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile sivil savunma yetkilileri görev aldı. Vatandaşlar ve öğrenciler bir kaza anında ve sonrasında İtfaiye ekiplerinin nasıl çalıştıklarını bu görsel şovla öğrenmiş oldu. 
BURDUR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİBİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE VE VATANDAŞLARA HEM TATBİKAT YAPTI HEM DE DERS VERDİ.

İtfaiyeciler Haftası sebebiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tatbikatı Bahçeşehir Kolejinden ilkokul öğrencileri, sivil savunma ekipleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar izledi.  Senaryo gereği arabasıyla trafik kazası yapan bir şahsın, arabanın ana aksamları kesilip bütünlük içerisinde çıkarılması ve ardından meydana gelen benzinli yangının İtfaiye ekiplerince köpüklü suyla söndürülmesi gerçekleştirildi. 

 

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALAI HAYAT BİLGİSİ DERSİ

Tatbikatı izlemek için Cumhuriyet Meydanına konuşlanan minik öğrenciler de baştan sona hem ders aldı hem de İtfaiye ve sağlık görevlileri ile kolluk kuvvetlerinin nasıl çalıştığını görerek öğrendi.  Tatbikatta 112 Acil Servis Sağlık görevlileri, Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile sivil savunma yetkilileri görev aldı. Vatandaşlar ve öğrenciler bir kaza anında ve sonrasında İtfaiye ekiplerinin nasıl çalıştıklarını bu görsel şovla öğrenmiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.