BURDUR İŞKUR 2022’NİN İLK ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Gündem 09.05.2022 - 15:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR İŞKUR 2022’NİN İLK ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

BURDUR İŞKUR 2022’NİN İLK ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Burdur İŞKUR 2021 yılında yakalamış olduğu Türkiye Birinciliğini bırakmayarak, 2022 yılının ilk çeyreğinde Türkiye Birincisi oldu.     2022 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğü'ne vermiş olduğu İstihdam odaklı 16 hedefin, 16 tanesinde 68 ortalama ile ideal oranı yakalayan "Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü" yılın ilk 4 ayında Türkiye Birinciliğini bırakmayarak Nisan ayı çalışmalarında da Türkiye Birincisi oldu.   Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü Akalın, Yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personeline özverili ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarından ötürü teşekkür etti.   İŞKUR Ailesi olarak işveren ile iş arayan arasında köprü görevini üstlendiklerini belirten İl Müdürü Akalın İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere, işbaşı eğitim programları ve nitelikli iş gücü açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Bu doğrultuda İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.
BURDUR İŞKUR 2022’NİN İLK ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Burdur İŞKUR 2021 yılında yakalamış olduğu Türkiye Birinciliğini bırakmayarak, 2022 yılının ilk çeyreğinde Türkiye Birincisi oldu.

 

 

2022 yılı için 81 İŞKUR İl Müdürlüğü'ne vermiş olduğu İstihdam odaklı 16 hedefin, 16 tanesinde 68 ortalama ile ideal oranı yakalayan "Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü" yılın ilk 4 ayında Türkiye Birinciliğini bırakmayarak Nisan ayı çalışmalarında da Türkiye Birincisi oldu.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü Akalın, Yakalanan bu başarıdan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personeline özverili ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

İŞKUR Ailesi olarak işveren ile iş arayan arasında köprü görevini üstlendiklerini belirten İl Müdürü Akalın İlimizde istihdam ve üretime destek olmak üzere, işbaşı eğitim programları ve nitelikli iş gücü açığının giderilmesine yönelik açılan istihdam garantili meslekî eğitim kursları ile işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik verilen danışmanlık hizmetlerini önemsediklerini ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Bu doğrultuda İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından bizzat sahada yapılan çalışmaların meyvesinin alındığını görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.