BURDUR İÇİN ÖRNEK BİR PROJE: KÖPEK EĞİTİM PARKI

Kültür 24.09.2018 - 12:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İÇİN ÖRNEK BİR PROJE: KÖPEK EĞİTİM PARKI

Burdur’da hayvan severler için beğenilen bir hizmet olan köpek eğitim parkı hayata geçirilebilir.
Burdur kent merkezindeki yeşil alanlarda etrafı çitlerle çevrili köpek eğitim parkları yapılabilir. Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki pek çok yeşil parklarda hizmete sunulan köpek parkları Burdur kent merkezinde de hayata geçirilebilir. Yeşil parkların bir bölümün çitlerle çevrilmesi ve çevrilen sahanın içerisinde atlama parkuru, koridorla, dinlenme alanları, suluklar gibi araçlar konularak köpeklerini gezintiye çıkaran hayvan sahiplerine hizmette bulunulabilir. Böylelikle yapmak isteyen hayvanlar bu kapalı bölümde ve etrafı kirletmeden gezdirilen köpekler tuvaletini yapabilir hem de parkurlarda köpeklerin koşma, zıplama gibi eğitimleri yapılabilir. MALİYETİ DÜŞÜK VE RANTABL BİR HİZMET Büyükşehir ve gelişmiş illerde olduğu gibi Konyaaltı’ndaki çoğu yeşil alanlarda da hizmete sunulan bu çalışma hem maliyet gerektirmeyen hem de hayvan severlerin mola verebileceği rantabl bir çalışma olabilir. Köpeklerini tasmalarıyla gezdirmek isteyen hayvan sahipleri bu çitlerle kapatılmış bölümlerde eğitim verebilir, çevrenin kirletilmemesine katkı sağlanabilir.
Burdur’da hayvan severler için beğenilen bir hizmet olan köpek eğitim parkı hayata geçirilebilir.

Burdur kent merkezindeki yeşil alanlarda etrafı çitlerle çevrili köpek eğitim parkları yapılabilir. Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki pek çok yeşil parklarda hizmete sunulan köpek parkları Burdur kent merkezinde de hayata geçirilebilir. Yeşil parkların bir bölümün çitlerle çevrilmesi ve çevrilen sahanın içerisinde atlama parkuru, koridorla, dinlenme alanları, suluklar gibi araçlar konularak köpeklerini gezintiye çıkaran hayvan sahiplerine hizmette bulunulabilir. Böylelikle yapmak isteyen hayvanlar bu kapalı bölümde ve etrafı kirletmeden gezdirilen köpekler tuvaletini yapabilir hem de parkurlarda köpeklerin koşma, zıplama gibi eğitimleri yapılabilir.

MALİYETİ DÜŞÜK VE RANTABL BİR HİZMET

Büyükşehir ve gelişmiş illerde olduğu gibi Konyaaltı’ndaki çoğu yeşil alanlarda da hizmete sunulan bu çalışma hem maliyet gerektirmeyen hem de hayvan severlerin mola verebileceği rantabl bir çalışma olabilir.

Köpeklerini tasmalarıyla gezdirmek isteyen hayvan sahipleri bu çitlerle kapatılmış bölümlerde eğitim verebilir, çevrenin kirletilmemesine katkı sağlanabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.