BURDUR İÇİN BİRLİK ZAMANI

13.04.2019 - 16:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR İÇİN BİRLİK ZAMANI

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılan ilk Belediye Meclis Toplantısında Burdur için birlik çağrısı yaptı.
 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılan ilk Belediye Meclis Toplantısında Burdur için birlik çağrısı yaptı. Yeni dönem de toplanan Belediye Meclisine 16 Millet İttifakı, 9 Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Yeni Meclisle birlikte 5 yıl daha Burdur Halkına hizmet edeceklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “2019 yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantımızda 60 ay görev yapacağımız Burdur Belediyesi’nde Burdur’umuzun geleceğini ilgilendiren tüm güzel kararlara hep birlikte imza atmayı temenni ediyorum. Burdur’umuzun gelişmesi ve geleceğine yönelik yapılacak yatırımlarda, siyasi fikir ayrılıkları gözetmeksizin, taş üstüne taş koyacak kim varsa, hep birlikte kol kola girerek Burdur’umuzun iyiliklerine, güzelliklerine hep birlikte imza atıp ve adımızın Burdur tarihinde iyi şeyler yapmış bir meclis üyeleri ve Başkanı olarak anılmasını yürekten temenni ediyorum” dedi. SOYKIRIM TÜRKLERE YAPILDI     Fransa’nın ermeni soykırımı ile ilgili aldığı kararı şiddetle kınadığını vurgulayan Başkan Ercengiz, 1914’te soykırımım Türklere yapıldığını bu konu alınan hiçbir kararı tanımadıklarını belirtti.
31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılan ilk Belediye Meclis Toplantısında Burdur için birlik çağrısı yaptı.

 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılan ilk Belediye Meclis Toplantısında Burdur için birlik çağrısı yaptı. Yeni dönem de toplanan Belediye Meclisine 16 Millet İttifakı, 9 Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Yeni Meclisle birlikte 5 yıl daha Burdur Halkına hizmet edeceklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “2019 yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantımızda 60 ay görev yapacağımız Burdur Belediyesi’nde Burdur’umuzun geleceğini ilgilendiren tüm güzel kararlara hep birlikte imza atmayı temenni ediyorum. Burdur’umuzun gelişmesi ve geleceğine yönelik yapılacak yatırımlarda, siyasi fikir ayrılıkları gözetmeksizin, taş üstüne taş koyacak kim varsa, hep birlikte kol kola girerek Burdur’umuzun iyiliklerine, güzelliklerine hep birlikte imza atıp ve adımızın Burdur tarihinde iyi şeyler yapmış bir meclis üyeleri ve Başkanı olarak anılmasını yürekten temenni ediyorum” dedi.

SOYKIRIM TÜRKLERE YAPILDI    

Fransa’nın ermeni soykırımı ile ilgili aldığı kararı şiddetle kınadığını vurgulayan Başkan Ercengiz, 1914’te soykırımım Türklere yapıldığını bu konu alınan hiçbir kararı tanımadıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.