BURDUR GÖL’Ü YOK OLUYOR

Gündem 05.01.2021 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR GÖL’Ü YOK OLUYOR

Burdur gölün hızla kuruması sonucu kurulu iskele işlevsiz hale geldi…
Burdur gölü kurumaya devam ediyor.   Jeoloji Mühendisleri Odası Burdur Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksek Jeoloji Mühendisi Servet Cevni, Jeoloji Mühendisleri Odası Burdur Temsilciliği adına yaptığı açıklamada tedbir alınmazsa Göller Bölgesi olarak bilinen Burdur ve çevresinin Çöller Bölgesi olarak anılacağını belirtti.  
Burdur gölün hızla kuruması sonucu kurulu iskele işlevsiz hale geldi…

Burdur gölü kurumaya devam ediyor.

 

Jeoloji Mühendisleri Odası Burdur Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksek Jeoloji Mühendisi Servet Cevni, Jeoloji Mühendisleri Odası Burdur Temsilciliği adına yaptığı açıklamada tedbir alınmazsa Göller Bölgesi olarak bilinen Burdur ve çevresinin Çöller Bölgesi olarak anılacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.