BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

Asayiş 11.11.2021 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BÜYÜK BAŞARI
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2021 yılı ilk 10 aylık dönem içerisinde yürütülen çalışmalarda;   Tüm Asayiş Suçları İncelendiğinde;   •    Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suçun önlenmesi amacıyla alınan önleyici tedbirler (yaya/motorize devriye vb.) sayesinde 2021 yılı ilk 10 ay içerisinde ilimizde meydana gelen olay sayısı, 2020 yılının ilk 10 ayına göre 3,0 azalış göstererek ilimiz ülke sıralamasında 1. sıraya yükselmiştir. •    Bu olayların 99,9’unun aydınlatılarak yakalanan şüphelilerin adli makamlara teslim edilmesi yönünde yapılan çalışmalar, ilimizin ülke sıralamasında 1. sırada yer almasını sağlamıştır.   Kişilere Karşı İşlenen Suçlar (Kasten Öldürme/Yaralama, Cinsel Saldırı/Taciz vb.) İncelendiğinde;   •    Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozarak can güvenliğini tehlikeye düşüren şüpheli şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda, meydana gelen olayların 100’ü aydınlatılarak ilimiz ülke genelinde 1. sırada yer almıştır.    Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar (Hırsızlık, Yağma vb.) incelendiğinde;    •    Maddi olarak vatandaşlarımızı zarara uğratan şüpheli şahısların tespiti amacıyla yürütülen çalışmalarda, şüpheli şahıslar çalınan malzemeler ile birlikte yakalanarak vatandaşlarımızın zararı giderilmiş ve meydana gelen olayların aydınlatılması bakımından 99,1’lik bir yükseliş ile ilimiz ülke sıralamasında 1. sırada yer almıştır.    •    Bu olaylar içerisinde meydana gelen İş Yerinden/Kurumdan Hırsızlık, Yağma(Gasp), Otodan Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı suçlarında ise ilimiz 98,7’lik aydınlatma oranı ile ülke genelinde 2. sırada yer almıştır.     
BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BÜYÜK BAŞARI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2021 yılı ilk 10 aylık dönem içerisinde yürütülen çalışmalarda;

 

Tüm Asayiş Suçları İncelendiğinde;

 

•    Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suçun önlenmesi amacıyla alınan önleyici tedbirler (yaya/motorize devriye vb.) sayesinde 2021 yılı ilk 10 ay içerisinde ilimizde meydana gelen olay sayısı, 2020 yılının ilk 10 ayına göre 3,0 azalış göstererek ilimiz ülke sıralamasında 1. sıraya yükselmiştir.


•    Bu olayların 99,9’unun aydınlatılarak yakalanan şüphelilerin adli makamlara teslim edilmesi yönünde yapılan çalışmalar, ilimizin ülke sıralamasında 1. sırada yer almasını sağlamıştır.

 

Kişilere Karşı İşlenen Suçlar (Kasten Öldürme/Yaralama, Cinsel Saldırı/Taciz vb.) İncelendiğinde;

 

•    Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozarak can güvenliğini tehlikeye düşüren şüpheli şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda, meydana gelen olayların 100’ü aydınlatılarak ilimiz ülke genelinde 1. sırada yer almıştır. 

 

Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar (Hırsızlık, Yağma vb.) incelendiğinde; 

 

•    Maddi olarak vatandaşlarımızı zarara uğratan şüpheli şahısların tespiti amacıyla yürütülen çalışmalarda, şüpheli şahıslar çalınan malzemeler ile birlikte yakalanarak vatandaşlarımızın zararı giderilmiş ve meydana gelen olayların aydınlatılması bakımından 99,1’lik bir yükseliş ile ilimiz ülke sıralamasında 1. sırada yer almıştır. 

 

•    Bu olaylar içerisinde meydana gelen İş Yerinden/Kurumdan Hırsızlık, Yağma(Gasp), Otodan Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı suçlarında ise ilimiz 98,7’lik aydınlatma oranı ile ülke genelinde 2. sırada yer almıştır. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.