Burdur Deha konseri ile coştu

Kültür 03.06.2018 - 21:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur Deha konseri ile coştu

Deha sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sarkıcı Deha sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. “Tanrım” şarkısı ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Deha Bilimlier, Burdurlulara müzik dolu bir gece yaşattı. 1,5 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı gündemdeki şarkıları seslendirdi. Gecede bir konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yaptığımız Ramazan eğlencelerini eleştirenler varmış. Demişler ki bunlara ne gerek var Ramazan ayında eğlence mi olur, Tarih bilsinler tarih öğrensinler. Osmanlıdan gelen o eğlence kültürünü biz Burdur’a geri getirdik ve yaşatmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin sevdiği, beğendiği ve yürekten kucakladığı bu güzel insanları sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.   Ünlü sanatçı Deha “Benim tanıdığım Türkiye’nin en genç ve yakışıklı Belediye Başkanı çok mütevazı onula arkadaş gibi olduk. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Burdur halkına ve Burdur Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi. Konser sonrası Başkan Ercengiz, Ünlü şarkıcı Deha’ya anmalık ve Çiçek hediye etti.
Deha sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sarkıcı Deha sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

“Tanrım” şarkısı ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Deha Bilimlier, Burdurlulara müzik dolu bir gece yaşattı. 1,5 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı gündemdeki şarkıları seslendirdi.

Gecede bir konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yaptığımız Ramazan eğlencelerini eleştirenler varmış. Demişler ki bunlara ne gerek var Ramazan ayında eğlence mi olur, Tarih bilsinler tarih öğrensinler. Osmanlıdan gelen o eğlence kültürünü biz Burdur’a geri getirdik ve yaşatmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin sevdiği, beğendiği ve yürekten kucakladığı bu güzel insanları sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ünlü sanatçı Deha “Benim tanıdığım Türkiye’nin en genç ve yakışıklı Belediye Başkanı çok mütevazı onula arkadaş gibi olduk. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Burdur halkına ve Burdur Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konser sonrası Başkan Ercengiz, Ünlü şarkıcı Deha’ya anmalık ve Çiçek hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.