BURDUR'DAN ANKARA'YA "SEVGİ" ZİYARETİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2014 - 16:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BURDUR'DAN ANKARA'YA "SEVGİ" ZİYARETİ

BURDUR'DAN ANKARA'YA "SEVGİ" ZİYARETİ
Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Burdur Lisesi öğretmen ve arkadaşları, Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde 4 aydan bu yana kalp nakli bekleyen lise öğrencisi Yalçın Korkmaz’ı ziyaret etti.  Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden alınan izin ile gerçekleşen sürpriz ziyarette yakın arkadaşlarının ziyarete gelmesi ile büyük moral kazanan Yalçın Korkmaz, büyük sevinç yaşadı. Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak ve Burdur Lisesi öğretmenleri, Yalçın Korkmaz’ın hatırını sorarak, baba Muhsin Korkmaz’dan sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. KALP NAKLİ BEKLİYOR Dört aydır kalp nakli bekleyen Yalçın Korkmaz, arkadaşlarıyla bol bol sohbet etti. Arkadaşlarından gelen hediyelere sevinen Yalçın Korkmaz, hasta yatağında sıkıldığı zamanlarda abeslang çubuklarını yapıştırarak yaptığı bir resmi okuluna armağan etti. MORAL ZİYARETİ Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak, Yalçın Korkmaz’a destek ve moral vermek amacıyla ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Biz gelmeden önce hastane yönetimi hazırlıklar yapmış, kendilerine teşekkür ederiz. Yalçın’a moral vermeye çalıştık. Toplum Destekli Polislik Amirliği olarak yanında olduğumuzu söyledik. Ziyarete Yalçın’ın yakın arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Hep birlikte Yalçın’a biraz da olsa moral vermek bizi mutlu etti. Umarım çocuğumuz için beklenen kalp bulunur ve sağlığına kavuşur" diye konuştu. "DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK" Yalçın Korkmaz’a büyük moral verdikleri için teşekkür eden Baba Muhsin Korkmaz ise, "Burdur’dan arkadaşları geldiği için morali çok iyi. Çok memnun olduk. Öğretmenlerine, Emniyet Müdürümüze, Valimize çok teşekkür ederim. Sizin buraya gelmeniz çok büyük bir fedakarlıktır. Sağlık Müdürümüz de geldi. Hepinizden Allah Razı olsun. Tüm Burdurlulara teşekkür ederim. Teşekkür etmekten, dua etmekten başka çarem yok" diye konuştu. Ziyaretin ardından Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak ve ekibi ile Burdur Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
BURDUR'DAN ANKARA'YA "SEVGİ" ZİYARETİ

Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Burdur Lisesi öğretmen ve arkadaşları, Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde 4 aydan bu yana kalp nakli bekleyen lise öğrencisi Yalçın Korkmaz’ı ziyaret etti. 
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nden alınan izin ile gerçekleşen sürpriz ziyarette yakın arkadaşlarının ziyarete gelmesi ile büyük moral kazanan Yalçın Korkmaz, büyük sevinç yaşadı. Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak ve Burdur Lisesi öğretmenleri, Yalçın Korkmaz’ın hatırını sorarak, baba Muhsin Korkmaz’dan sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

KALP NAKLİ BEKLİYOR
Dört aydır kalp nakli bekleyen Yalçın Korkmaz, arkadaşlarıyla bol bol sohbet etti. Arkadaşlarından gelen hediyelere sevinen Yalçın Korkmaz, hasta yatağında sıkıldığı zamanlarda abeslang çubuklarını yapıştırarak yaptığı bir resmi okuluna armağan etti.

MORAL ZİYARETİ
Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak, Yalçın Korkmaz’a destek ve moral vermek amacıyla ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Biz gelmeden önce hastane yönetimi hazırlıklar yapmış, kendilerine teşekkür ederiz. Yalçın’a moral vermeye çalıştık. Toplum Destekli Polislik Amirliği olarak yanında olduğumuzu söyledik. Ziyarete Yalçın’ın yakın arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Hep birlikte Yalçın’a biraz da olsa moral vermek bizi mutlu etti. Umarım çocuğumuz için beklenen kalp bulunur ve sağlığına kavuşur" diye konuştu.

"DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"
Yalçın Korkmaz’a büyük moral verdikleri için teşekkür eden Baba Muhsin Korkmaz ise, "Burdur’dan arkadaşları geldiği için morali çok iyi. Çok memnun olduk. Öğretmenlerine, Emniyet Müdürümüze, Valimize çok teşekkür ederim. Sizin buraya gelmeniz çok büyük bir fedakarlıktır. Sağlık Müdürümüz de geldi. Hepinizden Allah Razı olsun. Tüm Burdurlulara teşekkür ederim. Teşekkür etmekten, dua etmekten başka çarem yok" diye konuştu.
Ziyaretin ardından Burdur Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Uzunbacak ve ekibi ile Burdur Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.