Burdur'daki Afrin gazisine AK Parti’den ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'daki Afrin gazisine AK Parti’den ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Emrah Bulut, GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Burdur’a getirildi. Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı'nda Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın şehit düştüğü çatışmada yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş Emrah Bulut, GATA’daki tedavisinin ardından bugün taburcu oldu. Memleketi Burdur’a getirilen Bulut’u, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti. Ziyarette Bulut, Zeytin Dalı Operasyonu ve çatışma hakkında bilgi verdi. Başkan Mengi ve Akbıyık ile Yönetim Kurulu üyeleri, bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Emrah Bulut, GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Burdur’a getirildi.

Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı'nda Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın şehit düştüğü çatışmada yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş Emrah Bulut, GATA’daki tedavisinin ardından bugün taburcu oldu. Memleketi Burdur’a getirilen Bulut’u, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette Bulut, Zeytin Dalı Operasyonu ve çatışma hakkında bilgi verdi. Başkan Mengi ve Akbıyık ile Yönetim Kurulu üyeleri, bir süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.