BURDUR’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM DETAYLARI BELLİ OLDU

Gündem 27.02.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM DETAYLARI BELLİ OLDU

Hangi Sınıflar Kaç Gün Eğitim Görecek Burdur’da Yüz Yüze Eğitim Detayları Belli Oldu...
Burdur’da 1 Mart tarihi itibarıyla resmî ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 (iki) gün yüz yüze eğitim yapılacak. Tüm resmî ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8 inci sınıflarında yüz yüze eğitime başlanacak.   Burdur Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’’Yüz yüze eğitim yapan resmî okullar bünyesindeki ana sınıfı ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitim, bulunduğu okulla aynı günde gerçekleştirilecektir. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren özel eğitim okulları ve özel eğitim anasınıfları ile diğer okullar bünyesindeki özel eğitim sınıflarında haftada 5 (beş) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır. 12. Sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulaması ile yüz yüze eğitime geçilecektir. Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır. Bilim ve Sanat Merkezleri de programları dâhilinde yüz yüze eğitime geçeceklerdir.’’ denildi.  
Hangi Sınıflar Kaç Gün Eğitim Görecek Burdur’da Yüz Yüze Eğitim Detayları Belli Oldu...

Burdur’da 1 Mart tarihi itibarıyla resmî ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 (iki) gün yüz yüze eğitim yapılacak. Tüm resmî ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8 inci sınıflarında yüz yüze eğitime başlanacak.

 

Burdur Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ’’Yüz yüze eğitim yapan resmî okullar bünyesindeki ana sınıfı ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitim, bulunduğu okulla aynı günde gerçekleştirilecektir. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokul kademesinde eğitim veren özel eğitim okulları ve özel eğitim anasınıfları ile diğer okullar bünyesindeki özel eğitim sınıflarında haftada 5 (beş) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır. 12. Sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulaması ile yüz yüze eğitime geçilecektir. Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır. Bilim ve Sanat Merkezleri de programları dâhilinde yüz yüze eğitime geçeceklerdir.’’ denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.