Burdur'da yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 10.06.2020 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu

Burdur'da yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu
Burdur'un Karamanlı ilçesinde, otlatıldıkları alana yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu. Manca köyünde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Mehmet Ali Ermumcu (61), koyunlarını otlatmak için Ferizli mevkisine gitti. Bir süre sonra bölgede gök gürültülü sağanak başladı. Hayvanların bulunduğu yere yıldırım düşmesi sonucu 13 koyun telef oldu. Koyunlar, yapılan incelemenin ardından gömüldü.
Burdur'da yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, otlatıldıkları alana yıldırım isabet eden 13 koyun telef oldu.

Manca köyünde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Mehmet Ali Ermumcu (61), koyunlarını otlatmak için Ferizli mevkisine gitti.

Bir süre sonra bölgede gök gürültülü sağanak başladı. Hayvanların bulunduğu yere yıldırım düşmesi sonucu 13 koyun telef oldu.

Koyunlar, yapılan incelemenin ardından gömüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.