BURDUR'DA YENİ SEÇİLEN MHP İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Gündem 28.10.2020 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA YENİ SEÇİLEN MHP İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi Yeni yönetimi mazbatasını aldı...
25 Ekim Pazar günü yapılan 13. Olağan İl kongresinde seçilen yeni yönetim mazbatasını aldı 25 Ekim Pazar günü yapılan 13. Olağan İl kongresinde seçilen yeni yönetim mazbatasını aldı. İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Milliyetçi Hareket Partisin yeni yönetimi Burdur’da daha ileri götürmek için yeni yüzler ile birliktelik oluşturarak bir heyecan yakalandıklarını ifade ettiler.   Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, “biz yerel seçimlerde ki gösterdiğimiz başarıyı daha ileriye götürmek istiyoruz. Artık ayrışma günü değil birliktelik olma zamanı. Bizlerinde hatası olacak ancak ülkemizin geçtiği bu zorlu günlerde bu ülkenin Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı var. Bu yüzdendir ki önümüzde ki seçimlere daha iyi hazırlanmamız ve güçlü olabilmemiz için Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarını sonuna kadar açtık. Kırgın olan, bizlere kırılan bu kutlu davadan kopan ancak içinde ben ülkücüyüm diyen herkese kapımız sonsuza kadar açık.” Dedi.  
Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi Yeni yönetimi mazbatasını aldı...

25 Ekim Pazar günü yapılan 13. Olağan İl kongresinde seçilen yeni yönetim mazbatasını aldı

25 Ekim Pazar günü yapılan 13. Olağan İl kongresinde seçilen yeni yönetim mazbatasını aldı. İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Milliyetçi Hareket Partisin yeni yönetimi Burdur’da daha ileri götürmek için yeni yüzler ile birliktelik oluşturarak bir heyecan yakalandıklarını ifade ettiler.

 

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, “biz yerel seçimlerde ki gösterdiğimiz başarıyı daha ileriye götürmek istiyoruz. Artık ayrışma günü değil birliktelik olma zamanı. Bizlerinde hatası olacak ancak ülkemizin geçtiği bu zorlu günlerde bu ülkenin Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı var. Bu yüzdendir ki önümüzde ki seçimlere daha iyi hazırlanmamız ve güçlü olabilmemiz için Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarını sonuna kadar açtık. Kırgın olan, bizlere kırılan bu kutlu davadan kopan ancak içinde ben ülkücüyüm diyen herkese kapımız sonsuza kadar açık.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.