BURDUR’da uyuşturucu operasyonu

Asayiş 16.05.2019 - 14:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’da uyuşturucu operasyonu

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Burdur Merkez İlçe, Askeriye, Hacılar ve Gökçebağ köylerinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” olayları yapıldığı yönünde bilgiler alınmasına üzerine, faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Burdur Merkez İlçe, Askeriye, Hacılar ve Gökçebağ köylerinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” olayları yapıldığı yönünde bilgiler alınmasına üzerine, faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü.   Şüpheli şahısların (4) ay süreyle yapılan teknik ve fiziki takipleri neticesinde 14.05.2019 tarihinde icra edilen operasyonda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” suçlarına karıştıkları tespit edilen (13) hedef şahıs bulundukları adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.         Yürütülen operasyonda (8) Adet Afgan Uyruklu Göçmen yakalanmış ayrıca şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada; §  (21,36) Gram Skunk, §  (1,47) Gram Eroin §  (0,22) Gram Metamfetamin, §  (9) adet uyuşturucu kullanma aparatı, §  (3) adet kurusıkı tabancı, §  (110) adet kurusıkı tabanca fişeği, §  (4) adet av tüfeği fişeği, §  (1) adet 5,56 mm. Çapında Fişek, §  (19) adet 6136 Sayılı Kanun kapsamında olan kılıç, muşta ve bıçak, §  (127) Kg yakılmış kablo, §  (122) metre bakır kablo ele geçirilmiştir.   Burdur C. Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş, gözaltına alınan (13) şahıs ise yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.    
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Burdur Merkez İlçe, Askeriye, Hacılar ve Gökçebağ köylerinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” olayları yapıldığı yönünde bilgiler alınmasına üzerine, faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü.

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Burdur Merkez İlçe, Askeriye, Hacılar ve Gökçebağ köylerinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” olayları yapıldığı yönünde bilgiler alınmasına üzerine, faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü.

 

Şüpheli şahısların (4) ay süreyle yapılan teknik ve fiziki takipleri neticesinde 14.05.2019 tarihinde icra edilen operasyonda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Göçmen Kaçakçılığı ve Haberleşme Nakil Hattından Hırsızlık” suçlarına karıştıkları tespit edilen (13) hedef şahıs bulundukları adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.

       

Yürütülen operasyonda (8) Adet Afgan Uyruklu Göçmen yakalanmış ayrıca şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada;

§  (21,36) Gram Skunk,

§  (1,47) Gram Eroin

§  (0,22) Gram Metamfetamin,

§  (9) adet uyuşturucu kullanma aparatı,

§  (3) adet kurusıkı tabancı,

§  (110) adet kurusıkı tabanca fişeği,

§  (4) adet av tüfeği fişeği,

§  (1) adet 5,56 mm. Çapında Fişek,

§  (19) adet 6136 Sayılı Kanun kapsamında olan kılıç, muşta ve bıçak,

§  (127) Kg yakılmış kablo,

§  (122) metre bakır kablo ele geçirilmiştir.

 

Burdur C. Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş, gözaltına alınan (13) şahıs ise yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.