BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Gündem 11.05.2022 - 13:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
Burdur’da 7-13 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.   Etkinlikte Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantlarda protokol üyeleri ve öğrencilere trafik hizmetlerinin yürütülmesinde kullanılan malzemeleri tanıttı. Protokol üyeleri ve öğrenciler, trafik ekipleriyle birlikte emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarı yaptı. Etkinlik Şeker Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi. Açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesen Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, “Trafik Haftamızı hayırlı, uğurlu olması dilekleriyle açıyoruz. İnşallah yayalarımıza, şoförlerimize, tüm vatandaşlarımıza bilinçlendirme yönünde, farkındalığın artırılması yönünde, trafik güvenliğinin ve düzeninin sağlanması yönünde hayırlara vesile olması dileklerimizle, güzel Burdur’umuzda Trafik Haftası açılışını yapıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi. Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantları gezerek bilgi aldı.   “Öğrencilerden trafik denetimi” Etkinlikte ikramların yapılmasından sonra protokol üyeleri ve öğrenciler trafik denetimi yaptılar. Sürücülere bilgilendirici broşürler veren protokol üyeleri ve öğrenciler, sürücülere emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarılarda bulundu. Etkinlik Şeker Meydanı’ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi.  
BURDUR’DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Burdur’da 7-13 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

 

Etkinlikte Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantlarda protokol üyeleri ve öğrencilere trafik hizmetlerinin yürütülmesinde kullanılan malzemeleri tanıttı. Protokol üyeleri ve öğrenciler, trafik ekipleriyle birlikte emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarı yaptı. Etkinlik Şeker Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi.

Açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesen Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, “Trafik Haftamızı hayırlı, uğurlu olması dilekleriyle açıyoruz. İnşallah yayalarımıza, şoförlerimize, tüm vatandaşlarımıza bilinçlendirme yönünde, farkındalığın artırılması yönünde, trafik güvenliğinin ve düzeninin sağlanması yönünde hayırlara vesile olması dileklerimizle, güzel Burdur’umuzda Trafik Haftası açılışını yapıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Emniyet, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri açtıkları stantları gezerek bilgi aldı.

 

“Öğrencilerden trafik denetimi”

Etkinlikte ikramların yapılmasından sonra protokol üyeleri ve öğrenciler trafik denetimi yaptılar. Sürücülere bilgilendirici broşürler veren protokol üyeleri ve öğrenciler, sürücülere emniyet kemeri ve yaya önceliği konularında uyarılarda bulundu.

Etkinlik Şeker Meydanı’ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılan yürüyüş ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.