Burdur’da T.C’li Belediyelere Bir Yenisi Daha Eklendi

Gündem 01.08.2019 - 14:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da T.C’li Belediyelere Bir Yenisi Daha Eklendi

Burdur’da T.C’li Belediyelere Bir Yenisi Daha Eklendi
31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerinde Başkanlık Koltuğunun el değiştirmesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçen Kızılkaya Belediyesinde de yeni T.C. li tabela asıldı. Belediye’nin giriş güzergahına kırmızı zemin üzerine sarı harflerle “ T.C. KIZILKAYA BELEDİYESİ” tabelası asıldı. Halk tarafından da ilgiyle izlenen yeni tabela asma çalışmaları büyük beğeni kazandı. Belediye Başkanı İlkay Güngör , yeni T.C. Kızılkaya Belediyesi tabelasını belediyenin girişine taktırarak T.C’yi layık olduğu konuma taşıdı. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR sözlerinde; Belediyemiz girişindeki tabela “T.C KIZILKAYA BELEDİYESİ” olarak değiştirildi. Bu belediye Kızılkaya halkının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Belediyesidir. Türkiye’deki bir çok belediye gibi biz de bu ibareyi eklemekten onur ve gurur duyuyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan, “Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerine yer verdi.
Burdur’da T.C’li Belediyelere Bir Yenisi Daha Eklendi

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerinde Başkanlık Koltuğunun el değiştirmesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçen Kızılkaya Belediyesinde de yeni T.C. li tabela asıldı. Belediye’nin giriş güzergahına kırmızı zemin üzerine sarı harflerle “ T.C. KIZILKAYA BELEDİYESİ” tabelası asıldı. Halk tarafından da ilgiyle izlenen yeni tabela asma çalışmaları büyük beğeni kazandı.

Belediye Başkanı İlkay Güngör , yeni T.C. Kızılkaya Belediyesi tabelasını belediyenin girişine taktırarak T.C’yi layık olduğu konuma taşıdı.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR sözlerinde;
Belediyemiz girişindeki tabela “T.C KIZILKAYA BELEDİYESİ” olarak değiştirildi. Bu belediye Kızılkaya halkının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Belediyesidir. Türkiye’deki bir çok belediye gibi biz de bu ibareyi eklemekten onur ve gurur duyuyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan, “Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.