Burdur'da Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonu

Asayiş 29.05.2020 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da Tarihi Eser ve Uyuşturucu Operasyonu

Burdur'da Uyuşturucu Operasyonu
  Burdur  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezinde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilmiş olup  F.K. isimli şahsın ikametine yapılan operasyonda Sentetik Kannabinoid (Bonzai) enjekte edilmiş bir bez parçası ve tarihi eser olduğu değerlendirilen 25 Adet Sikke ile 3 Adet Metal Obje ele geçirilmiş olup   Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında hakkında tahkikat yapılarak Adli işlemlerinin ardından F.K isimli şahış serbest bırakılmıştır.
Burdur'da Uyuşturucu Operasyonu

 

Burdur  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezinde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilmiş olup  F.K. isimli şahsın ikametine yapılan operasyonda Sentetik Kannabinoid (Bonzai) enjekte edilmiş bir bez parçası ve tarihi eser olduğu değerlendirilen 25 Adet Sikke ile 3 Adet Metal Obje ele geçirilmiş olup

 

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında hakkında tahkikat yapılarak Adli işlemlerinin ardından F.K isimli şahış serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.