Burdur'da şüpheli ölüm

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2019 - 09:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da şüpheli ölüm

Burdur'da şüpheli ölüm
Burdur'da bir kişi evinde ölü bulundu. Emek Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yaşayan Yaşar Ekin'den (45) yaklaşık bir haftadır haber alamayan yakınları, eve girmek için itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine gelen ve eve giren ekipler, Ekin'in cansız bedenini buldu.  Yaşar Ekin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin evden cenazeyi çıkarırken etrafa yayılan kokudan dolayı zorlandığı görüldü.
Burdur'da şüpheli ölüm

Burdur'da bir kişi evinde ölü bulundu.

Emek Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yaşayan Yaşar Ekin'den (45) yaklaşık bir haftadır haber alamayan yakınları, eve girmek için itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine gelen ve eve giren ekipler, Ekin'in cansız bedenini buldu. 

Yaşar Ekin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin evden cenazeyi çıkarırken etrafa yayılan kokudan dolayı zorlandığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.