Burdur'da su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk öldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 01.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk öldü

Burdur'da su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk öldü
Burdur'un Bucak ilçesinde su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Kızılkaya Beldesi'ndeki hayvan çiftliğinin bahçesinde oynayan 4 yaşındaki Emirhan Yılmaz, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 2 metre derinlikteki içi su dolu kuyuya düştü. Oğlunun kuyuya düştüğünü fark eden baba Şükrü Yılmaz, çocuğu çıkardıktan sonra 112 Acil Servise durumu bildirdi.  Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk kurtarılamadı. Daha önceden kuru olan kuyunun, son günlerde etkili olan yağışlarından ardından yağmur ve kar suyu ile dolduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Burdur'da su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk öldü

Burdur'un Bucak ilçesinde su dolu kuyuya düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kızılkaya Beldesi'ndeki hayvan çiftliğinin bahçesinde oynayan 4 yaşındaki Emirhan Yılmaz, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 2 metre derinlikteki içi su dolu kuyuya düştü.

Oğlunun kuyuya düştüğünü fark eden baba Şükrü Yılmaz, çocuğu çıkardıktan sonra 112 Acil Servise durumu bildirdi. 

Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk kurtarılamadı.

Daha önceden kuru olan kuyunun, son günlerde etkili olan yağışlarından ardından yağmur ve kar suyu ile dolduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.