Burdur’da Silahla Başından Vuruldu: Hayatını Kaybetti

Asayiş 29.06.2018 - 19:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da Silahla Başından Vuruldu: Hayatını Kaybetti

Burdur’da Çatağıl köyünde meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti. Silahla Mehmet Akbulut’u öldüren zanlı Emrah A. ise olay yerinden otomobili ile kaçtı.   Alınan bilgilere göre olay saat 16:05 sularında Çatağıl Köyü Süt Toplama merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Emrah A.isimli şahıs, 34 yaşındaki Mehmet Akbulut’u süt getirdiği sırada başından silahla vurdu. Ağır yaralanan Mehmet Akbulut, çevredekilerin yardımıyla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akbulut tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Zanlı Emrah A. ise olay yerinden otomobille kaçtı. Emniyet ekipleri zanlıyı her yerde aradığı öğrenildi. Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Akbulut’un yakınları hastaneye gelerek acı haberi öğrendi.

Burdur’da Çatağıl köyünde meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti. Silahla Mehmet Akbulut’u öldüren zanlı Emrah A. ise olay yerinden otomobili ile kaçtı.

 

Alınan bilgilere göre olay saat 16:05 sularında Çatağıl Köyü Süt Toplama merkezinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Emrah A.isimli şahıs, 34 yaşındaki Mehmet Akbulut’u süt getirdiği sırada başından silahla vurdu.

Ağır yaralanan Mehmet Akbulut, çevredekilerin yardımıyla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akbulut tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Zanlı Emrah A. ise olay yerinden otomobille kaçtı. Emniyet ekipleri zanlıyı her yerde aradığı öğrenildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Akbulut’un yakınları hastaneye gelerek acı haberi öğrendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.