BURDUR'DA MİNİKLERE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Gündem 02.06.2021 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR'DA MİNİKLERE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

BURDUR'DA MİNİKLERE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ
Burdur AFAD tarafından anaokulu kreşlerde eğitim gören öğrenci ve eğitmenlere afet eğitimi verildi.     İçişleri Bakanlığı 2021 afet eğitimi yılı çalışmaları kapsamında, kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası okul öncesi çocuklar ve eğitmenlerine, afet farkındalık eğitimi verildi.   Adile Önal, Nene Hatun, 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ile Özel Bahçeşehir Anaokulu, Özel Gülnesil ve Özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencilerine AFAD eğitim uzmanlarınca verilen eğitimde, izletilen animasyon gösterisinin ardından afet nedir ve nasıl meydana gelir, deprem öncesinde-sırasında ve sonrasında ki doğru davranış modülleri, deprem zararlarından korunma yolları nelerdir, afet anında nasıl davranmamız gerekir, afet sonrası yapılması gerekenler nelerdir konularında bilgi verdiler.    
BURDUR'DA MİNİKLERE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Burdur AFAD tarafından anaokulu kreşlerde eğitim gören öğrenci ve eğitmenlere afet eğitimi verildi.

 

 

İçişleri Bakanlığı 2021 afet eğitimi yılı çalışmaları kapsamında, kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası okul öncesi çocuklar ve eğitmenlerine, afet farkındalık eğitimi verildi.

 

Adile Önal, Nene Hatun, 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu ile Özel Bahçeşehir Anaokulu, Özel Gülnesil ve Özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencilerine AFAD eğitim uzmanlarınca verilen eğitimde, izletilen animasyon gösterisinin ardından afet nedir ve nasıl meydana gelir, deprem öncesinde-sırasında ve sonrasında ki doğru davranış modülleri, deprem zararlarından korunma yolları nelerdir, afet anında nasıl davranmamız gerekir, afet sonrası yapılması gerekenler nelerdir konularında bilgi verdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.