Burdur'da mermer işçisinin feci ölümü

Asayiş 26.11.2017 - 19:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da mermer işçisinin feci ölümü

Burdur Yeşilova'da Mermer işçisinin feci ölümü
Ölen mermer ustasının kardeşinin ‘ağabey’ feryatları yürekleri dağladı Burdur’da mermer kesme makinesinden fırlayan bilyelerin vücuduna isabet ettiği işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Yeşilova ilçesinde  özel bir mermer firmasında çalışan 37 yaşındaki Mehmet Karaköse, işyerinde mermer kesmeye başlarken, mermer kesme makinesinden bilyeler fırladı. Demir bilyelerden biri Karaköse’nin göğsüne saplanırken, olayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Karaköse’yi kurtaramadı. Yaklaşık bir yıl önce evlendiği öğrenilen Karaköse’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Karaköse’nin cenazesini almaya gelen yakınları ve iş arkadaşları adliyede gözyaşı döktü. Karaköse’nin kardeşi Murat Karaköse’nin ‘ağabey’ feryatları ise yürekleri dağladı. Sinir krizleri geçiren genç bir ara ise baygınlık geçirdi. Karaköse’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Burdur Yeşilova'da Mermer işçisinin feci ölümü

Ölen mermer ustasının kardeşinin ‘ağabey’ feryatları yürekleri dağladı

Burdur’da mermer kesme makinesinden fırlayan bilyelerin vücuduna isabet ettiği işçi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilova ilçesinde  özel bir mermer firmasında çalışan 37 yaşındaki Mehmet Karaköse, işyerinde mermer kesmeye başlarken, mermer kesme makinesinden bilyeler fırladı. Demir bilyelerden biri Karaköse’nin göğsüne saplanırken, olayı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Karaköse’yi kurtaramadı.

Yaklaşık bir yıl önce evlendiği öğrenilen Karaköse’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Karaköse’nin cenazesini almaya gelen yakınları ve iş arkadaşları adliyede gözyaşı döktü. Karaköse’nin kardeşi Murat Karaköse’nin ‘ağabey’ feryatları ise yürekleri dağladı. Sinir krizleri geçiren genç bir ara ise baygınlık geçirdi. Karaköse’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.