Burdur’da Mehmetçiğe manevi destek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2019 - 14:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da Mehmetçiğe manevi destek

Burdur’da Mehmetçiğe manevi destek
Burdur Valiliği tarafından, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla program düzenlendi. Programda, il merkezi ve ilçelerdeki camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunarak, dua edildi. Pazar Cami’nde düzenlenen programa Vali Hasan Şıldak, Milletvekili Yasin Uğur, Piyade Alb. Cenk Baburşah, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Kılıç, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Sabah Namazı sonrası okunan Fetih Suresi ve Hatm-i Şeriflerin ardından, Barış Pınarı Harekatı'nda vatan ve millet için teröre karşı mücadele eden askerler ve güvenlik güçleri için dua edildi. Türk ordusunun, Suriye’de barış ve Türkiye’nin güvenliği adına Barış Pınarı Harekatı’nı gerçekleştirdiğini kaydeden Vali Şıldak, “Milli birlik ve beraberliğimizin Burdur’dan bir ifadesi olarak, bütün vatandaşlarımız adına dualarla destekte bulunduk. Bütün camilerimizde Fetih Suresi okundu. Her sabah olduğu gibi bu sabah da büyük bir katılımla vatandaşımızla bir araya gelerek, birlik içinde bu dayanışmayı gösterdik” dedi.
Burdur’da Mehmetçiğe manevi destek

Burdur Valiliği tarafından, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla program düzenlendi. Programda, il merkezi ve ilçelerdeki camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunarak, dua edildi.

Pazar Cami’nde düzenlenen programa Vali Hasan Şıldak, Milletvekili Yasin Uğur, Piyade Alb. Cenk Baburşah, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Kılıç, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sabah Namazı sonrası okunan Fetih Suresi ve Hatm-i Şeriflerin ardından, Barış Pınarı Harekatı'nda vatan ve millet için teröre karşı mücadele eden askerler ve güvenlik güçleri için dua edildi.
Türk ordusunun, Suriye’de barış ve Türkiye’nin güvenliği adına Barış Pınarı Harekatı’nı gerçekleştirdiğini kaydeden Vali Şıldak, “Milli birlik ve beraberliğimizin Burdur’dan bir ifadesi olarak, bütün vatandaşlarımız adına dualarla destekte bulunduk. Bütün camilerimizde Fetih Suresi okundu. Her sabah olduğu gibi bu sabah da büyük bir katılımla vatandaşımızla bir araya gelerek, birlik içinde bu dayanışmayı gösterdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.