Burdur'da Manuş Baba’dan Unutulmaz Konser

Kültür 24.04.2018 - 11:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da Manuş Baba’dan Unutulmaz Konser

Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde Manuş Baba Sahne aldı.
Son günlerin en çok dinlenen isimlerinden "Manuş Baba" olarak tanınan Mustafa Özkan, Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde sahne aldı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Dönersen Islık Çal" albümündeki "Eteği Belinde, Haberin Var mı? gibi şarkılarla büyük çıkış yapan ve Nazan Öncel ile yaptığı "Kimler Gelmiş" düeti ile adından sıkça söz ettiren "Manuş Baba" Burdurlulara müzik zevki sundu.   Konserde konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: "4 yıldır bu görevdeyiz söz verdik Büyükşehirlerimizde ne olacaksa Burdur’da da o olacak dedik sözümüzün arkasında durmaya çalışıyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz. Daha mutlu bir Burdur Daha Mutlu Bir Birey daha mutlu bir ülke için gece gündüz demeden de çalışmak zorundayız. Bizim görevimiz bu sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği kendi geleceğini bu gençlerimize çocuklarımıza bizlere sizleri emanet ettiğini hiç unutmadan hiç aklımızdan çıkarmadan varımızla yoğumuzla kol kola girip çalışmak zorundayız” dedi. Başkan Ercengiz daha sonra Sanatçı Manuş Baba’ya plaket ve çiçek verdi.
Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde Manuş Baba Sahne aldı.

Son günlerin en çok dinlenen isimlerinden "Manuş Baba" olarak tanınan Mustafa Özkan, Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde sahne aldı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen konsere Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Dönersen Islık Çal" albümündeki "Eteği Belinde, Haberin Var mı? gibi şarkılarla büyük çıkış yapan ve Nazan Öncel ile yaptığı "Kimler Gelmiş" düeti ile adından sıkça söz ettiren "Manuş Baba" Burdurlulara müzik zevki sundu.

 

Konserde konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: "4 yıldır bu görevdeyiz söz verdik Büyükşehirlerimizde ne olacaksa Burdur’da da o olacak dedik sözümüzün arkasında durmaya çalışıyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz. Daha mutlu bir Burdur Daha Mutlu Bir Birey daha mutlu bir ülke için gece gündüz demeden de çalışmak zorundayız. Bizim görevimiz bu sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği kendi geleceğini bu gençlerimize çocuklarımıza bizlere sizleri emanet ettiğini hiç unutmadan hiç aklımızdan çıkarmadan varımızla yoğumuzla kol kola girip çalışmak zorundayız” dedi.

Başkan Ercengiz daha sonra Sanatçı Manuş Baba’ya plaket ve çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.