BURDUR’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Gündem 29.12.2021 - 15:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

BURDUR’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; 30.12.2021 Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Burdur’da kuvvetli (21-50 kg/m2), güney ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak yağış bekleniyor. Yağışların; 1300 m üzeri yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
BURDUR’DA KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; 30.12.2021 Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Burdur’da kuvvetli (21-50 kg/m2), güney ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların; 1300 m üzeri yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.