BURDUR’DA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE 5 MİLYONUN ÜZERİNDE DESTEK

Gündem 08.06.2021 - 17:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE 5 MİLYONUN ÜZERİNDE DESTEK

BURDUR’DA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE 5 MİLYONUN ÜZERİNDE DESTEK
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’da küçükbaş hayvan yetiştiricilere 5 Milyonun üzerinde destek ödendiğini duyurdu.   ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ AK Parti hükümeti olarak üretici ve yetiştiricilerin her zaman yanında olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’da desteklenen koyun sayısının 98 bin 353 adet, keçi sayısının ise 72 bin 100 olduğunu söylediler. Desteklerin devam edeceğinin altını çizen Milletvekili Bayram Özçelik, “2020 yılı anaç koyun, keçi desteklemeleri Burdur ilimizde desteklenen koyun sayısı 98 bin 353 adet, keçi sayısı 72 bin 100 adettir. Toplam destek verilen küçükbaş hayvan sayımız 170 bin 453 adet olup Yetiştiricilerimize toplam 5 Milyon 474 Bin TL 90 Kuruş destek ödenmiştir. Üretici ve yetiştiricilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Burdur’umuza hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.  
BURDUR’DA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNE 5 MİLYONUN ÜZERİNDE DESTEK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’da küçükbaş hayvan yetiştiricilere 5 Milyonun üzerinde destek ödendiğini duyurdu.

 

ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti hükümeti olarak üretici ve yetiştiricilerin her zaman yanında olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur’da desteklenen koyun sayısının 98 bin 353 adet, keçi sayısının ise 72 bin 100 olduğunu söylediler.

Desteklerin devam edeceğinin altını çizen Milletvekili Bayram Özçelik, “2020 yılı anaç koyun, keçi desteklemeleri Burdur ilimizde desteklenen koyun sayısı 98 bin 353 adet, keçi sayısı 72 bin 100 adettir. Toplam destek verilen küçükbaş hayvan sayımız 170 bin 453 adet olup Yetiştiricilerimize toplam 5 Milyon 474 Bin TL 90 Kuruş destek ödenmiştir. Üretici ve yetiştiricilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Burdur’umuza hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.