Burdur’da Kedili Çay Ocağı güzelleşti

Yaşam 17.08.2020 - 11:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur’da Kedili Çay Ocağı güzelleşti

Burdur’da Kedili Çay Ocağı güzelleşti
Burdur’da esnaf arasında Kedili Çay Ocağı olarak bilinen çay ocağının duvarı kedi resimleri ile güzelleştirildi. Burdur Uzun Çarşı’da bulunan ve çarşı esnafının yaklaşık 15 kedinin bakımını ve beslemesini yaptığı kedili çay ocağının duvarı resim öğretmeni ve Ressam Mehmet Akkaya tarafından kedi resimleri çizilerek güzelleştirildi. Aydın’da yaşayan ve tatil için memleketi Burdur’a gelen Resim Öğretmeni ve Ressam Mehmet Akkaya “Aydın’da yaşıyorum. Tatile memleketim olan Burdur’a geldim. Her geldiğimde çayını içtiğim Yukarı Pazarda kedili çay ocağımız var. Burada sokak canlarımıza bakılıyor. Ortamı güzelleştirmek istedik. Buranın özelliğine uygun duvarı renklendirmek istedik. Umarım güzel oldu. Tüm Burdurlu hemşehrilerimizi bu güzel ortama çay içmeye bekliyoruz” dedi. Çay Ocağı işletmecisi Bekir Demir’de “15 yıldır burada çay ocağı işletiyorum. Sağolsun Ressam Mehmet Akkaya burada bir yenilik yaptı. Duvarımızı güzelleştirdi” dedi. Esnaflar olarak 15-20 kediye baktıklarını söyleyen Demir “Hayvan Dostları Derneği Başkanımız Aysel Turan yemleri tedarik ediyor. Sokak canlarını beslemek için tüm esnaflar olarak gayret gösteriyoruz” diye konuştu. 
Burdur’da Kedili Çay Ocağı güzelleşti

Burdur’da esnaf arasında Kedili Çay Ocağı olarak bilinen çay ocağının duvarı kedi resimleri ile güzelleştirildi.

Burdur Uzun Çarşı’da bulunan ve çarşı esnafının yaklaşık 15 kedinin bakımını ve beslemesini yaptığı kedili çay ocağının duvarı resim öğretmeni ve Ressam Mehmet Akkaya tarafından kedi resimleri çizilerek güzelleştirildi.

Aydın’da yaşayan ve tatil için memleketi Burdur’a gelen Resim Öğretmeni ve Ressam Mehmet Akkaya “Aydın’da yaşıyorum. Tatile memleketim olan Burdur’a geldim. Her geldiğimde çayını içtiğim Yukarı Pazarda kedili çay ocağımız var. Burada sokak canlarımıza bakılıyor. Ortamı güzelleştirmek istedik. Buranın özelliğine uygun duvarı renklendirmek istedik. Umarım güzel oldu. Tüm Burdurlu hemşehrilerimizi bu güzel ortama çay içmeye bekliyoruz” dedi.

Çay Ocağı işletmecisi Bekir Demir’de “15 yıldır burada çay ocağı işletiyorum. Sağolsun Ressam Mehmet Akkaya burada bir yenilik yaptı. Duvarımızı güzelleştirdi” dedi.

Esnaflar olarak 15-20 kediye baktıklarını söyleyen Demir “Hayvan Dostları Derneği Başkanımız Aysel Turan yemleri tedarik ediyor. Sokak canlarını beslemek için tüm esnaflar olarak gayret gösteriyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.