BURDUR’DA İNTİHAR

Asayiş 05.06.2018 - 21:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR’DA İNTİHAR

Burdur’da 38 yaşındaki İbrahim S. Kendini asarak intihar etti.
Karısından 5 ay önce boşanan, bir kız babası olan İbrahim S.'nin alkol sıkıntısı ve hakkında çıkan hapis kararı ile birlikte bunalıma girdiği ve herkese “ben cezaevine giremem, hayatıma son vereceğim” diye cümleler söylediği ileri sürüldü. İNTİHARIN HİKAYESİ Dün akşam yakın akrabalarını telefonla arayan ve onlarla neşeli şekilde konuşan İbrahim S.'nin son telefonu boşandığı eşine oldu. Boşandıktan sonra da eşi ile görüşmeye devam eden İbrahim S., son konuşmasında eşinden helallik istediği ve “Ben gidiyorum” deyip, eşine "Kızıma çok iyi bak, ben senin kadar güçlü olamadım" dediğini iddia edildi.
Burdur’da 38 yaşındaki İbrahim S. Kendini asarak intihar etti.

Karısından 5 ay önce boşanan, bir kız babası olan İbrahim S.'nin alkol sıkıntısı ve hakkında çıkan hapis kararı ile birlikte bunalıma girdiği ve herkese “ben cezaevine giremem, hayatıma son vereceğim” diye cümleler söylediği ileri sürüldü.

İNTİHARIN HİKAYESİ

Dün akşam yakın akrabalarını telefonla arayan ve onlarla neşeli şekilde konuşan İbrahim S.'nin son telefonu boşandığı eşine oldu. Boşandıktan sonra da eşi ile görüşmeye devam eden İbrahim S., son konuşmasında eşinden helallik istediği ve “Ben gidiyorum” deyip, eşine "Kızıma çok iyi bak, ben senin kadar güçlü olamadım" dediğini iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.