Burdur'da İlk: Lazerli ameliyat

Sağlık 18.04.2018 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Burdur'da İlk: Lazerli ameliyat

Lazerle makat çevresindeki başarılı ameliyat, Burdur’da ilk kez üç hastaya uygulandı. Burdur Devlet Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Ahmet İyiol, Barış Candan ve Kalp Cerrahisi Uzman Opr. Dr. Ulaş Sağlam, birlikte Burdur’ da yapılmayan ameliyatları yapmaya devam ediyorlar. En son 3 hastaya uygulanan Perional Fistül Makat ameliyatlarını başarıyla tamamlanan hastalar aynı gün içinde taburcu oluyor… Yapılan ameliyatların lazer tekniği ile yapıldığını belirten Doktorlar, Perional Fistül makat çevresinde tekrarlayan, kronik, akıntı, ağrılı bir hastalık olup tedavisi oldukça zordur. Bugüne kadar genellikle geleneksel cerrahi yöntemler ile edilmekte idi. Bugün ise lazer yardımıyla Perional Fistül tedavisi yapılmaya başlandı. Lazer ablasyon yöntemiyle yapılan ameliyat sonrasında hastalar aynı gün içinde taburcu olma olanağını buluyor. Ağrısız ve dikişsiz bir ameliyatın Burdur’da ilk kez yapıldığını belirten Uzman Doktorlar, Ülkemizde sayılı yerlerde yapılan tedavi yöntemi ve başarılı lazerli operasyonlar Burdur’da da yapılmaya başlandığını sözlerine eklediler. Lazer ameliyatı ile tedavi olan hastalar da başarılı ameliyatlar yapan Doktorlara teşekkürlerini ilettiler. (Kaynak: güncel15)

Lazerle makat çevresindeki başarılı ameliyat, Burdur’da ilk kez üç hastaya uygulandı. Burdur Devlet Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Ahmet İyiol, Barış Candan ve Kalp Cerrahisi Uzman Opr. Dr. Ulaş Sağlam, birlikte Burdur’ da yapılmayan ameliyatları yapmaya devam ediyorlar. En son 3 hastaya uygulanan Perional Fistül Makat ameliyatlarını başarıyla tamamlanan hastalar aynı gün içinde taburcu oluyor…

Yapılan ameliyatların lazer tekniği ile yapıldığını belirten Doktorlar, Perional Fistül makat çevresinde tekrarlayan, kronik, akıntı, ağrılı bir hastalık olup tedavisi oldukça zordur. Bugüne kadar genellikle geleneksel cerrahi yöntemler ile edilmekte idi. Bugün ise lazer yardımıyla Perional Fistül tedavisi yapılmaya başlandı. Lazer ablasyon yöntemiyle yapılan ameliyat sonrasında hastalar aynı gün içinde taburcu olma olanağını buluyor. Ağrısız ve dikişsiz bir ameliyatın Burdur’da ilk kez yapıldığını belirten Uzman Doktorlar, Ülkemizde sayılı yerlerde yapılan tedavi yöntemi ve başarılı lazerli operasyonlar Burdur’da da yapılmaya başlandığını sözlerine eklediler.

Lazer ameliyatı ile tedavi olan hastalar da başarılı ameliyatlar yapan Doktorlara teşekkürlerini ilettiler. (Kaynak: güncel15)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.